| coka123 a întrebat:

Am 17 ani si am invitat o fata in oras adica ne cunoastem cat de cat dar chestia cea mai ciudata e k nu vrea sa iasa... thinking Zice k e spoantana si nu ii place sa isi faca planuri si nu prea stiu ce sa fac. Voi ce ati zice ca este de facut ca sa cedeze sau sa iasa cu mine, sa o impresionez... vreau sa aud niste raspunsuri din partea fetelor dar si a baietilor, cel mai bun raspuns ia FUNDA!

si vreau sa fiti seriosi cand dati raspunsurile happy

3 răspunsuri:
| 2dmv a răspuns:

Insita,o sa vezi ca dupa ce iti dai interesul o sa realizeze ca meriti o sansa frate.Bafta!

| aleceandra a răspuns:

Eu cred ca e cam timida si nu prea stie ce sa facahee heeadica si eu faceam la fel cand nu eram sigura de ceea ce vreau. daca tot e spontana sun o in ultima clipa si spune-i sa iasahee heesi at vz ce rasp iti da.mai insista k pana la urma iti va sp ceea ce vrea si ce simte

| DavidCostin a răspuns:

Dupa pererea mea ea nu prea te place daca a zis asa... totusi incerca sa-i (daca zice ea ca e "spontana ) dai o intalnire spontanalaughing adica: dupa ore sau daca te intalnesti cu ea "din graseala " (aicea trebuie sa tragi niste sforilaughing ) inceraca so inviti la un suc da sa fie ceva pe moment nu pe maine sau in weekend(daca nu mere asa intreab-o daca diseara)... cat despre impresionat nu te-as sfatui sa inveti sa faci "fliku" [desi e un magnet pentru fete laughing] eu unu le cuceresc facandule sa rada[fara sa par prost sau tampit] fiind cat mai de gasca dar si alte chestii clasice care merg si acum. Succesuri!