| BomBonIca_9775 a întrebat:

Am 17 ani si am o relatie cu un baiat de jumatate de an, el deja se gindeste la relati sexuale si vrea sa puna mina la sini si mai jos si eu nu stiu ce sa fac sa-i dau voie sau nu, e normal sau nu va rog frumos un sfat. Multumesc anticipat.

8 răspunsuri:
| Ana_4508 a răspuns:

Depinde daca merita. Daca el te iubeste si tu il iubesti, poti s aii dai voie, dar daca il lasi sa faca asta in curand o sa se ajunga si la altcevabig grin Odata ce tu ceri sfaturi din astea, nu esti pregatita pentru a-ti incepe viata sexuala, asa ca ai grija. Sa nu incepi daca nu esti pregatita, te simti foarte naspa dupa aiasigh

| Gybylan a răspuns:

Daca il iubesti lasa-l sa puna mana pe sani...mai jos nu stiu e problema ta...
iubirea nu are limite
bafta

| Anakatsu a răspuns:

Dupa juma de ani de no-sex este cat se poate de normal sa vrea sa faca sex in pnm va avea destul timp la batranete sa ia pauza da acum mama

daca tu ai 17 ani el cred ca are tot 17+ scuze ca zic asta da nu as putea rezista atat fara sex sau nici macar pipaieli

dai voie baiatului daca il iubesti ce ai de pierdut?

| Cătălina a răspuns:

Doar tu stii. Daca relatia este serioasa, daca nu va mintiti, exista incredere, dragoste si respect, eu zic ca e ok. Deja ai 17 ani, nu zic ca ar fi timpul sa ti incepi viata sexuala, deoarece sunt sigura ca nu esti pregatita din cele spune de tine. Depinde si ce viitor ar putea avea relatia voastra. Analizeaza cu atentie toate aceste aspecte si daca simti ca ar fi timpul sa treceti la o alta etapa a relatiei voastre, permite-i.

| Delire a răspuns:

Daca tu crezi ca esti pregatita dc nu! dar daca nu ...at mai bine las*o pe altadata! trebuie sa fii sigura ca te iubeste, si nu ca a 2 zi te va lasa

| alexgogo a răspuns:

Gandeste-te asa: tie ti-ar placea sa te atinga? orice e normal atata timp cat e acceptat in cuplu.

| Alëxąndŕą a răspuns:

Cum sa il lasi daca nu vrei nu il lasi ce naiba

| Roxiiii a răspuns:

Buna! eu am 15 ani si nu am permis asta nimanui pana acum am avut o relatie de 2 ani cu un baiat si nu mi-a cerut nimic de aceea il respect atat d mult dar eu cred ca nu trebui sa faci pasu asta daca nu esti pregatita crezi ca se va schimba ceva in telatia voastra? mu s eva schimba din contra el o sa vrea cat mai des sa faceti sex si se va plicti d tine si in scurt timp va veti departistraight faceasta e parerea mea