Esti pregătită sa iti incepi viata sexuală? Atunci fa o.La varsta ta cred ca esti destul de matura sa contintizezi ce presupune. Degeaba astepti printul. Dupa ce o vei face o sa realizezi ca nu a fost rau deloc. Din punctul meu de vedere nu ai niciun motiv sa regreti doar daca nu vrei sa patezi cearceaful in ziua nunții. Sexul nu mai e demult un subiect tabu. Daca esti pregatita atat fizic cat si psihic asteapta momentul si nu are rost sa te controlezi din punctul meu de vedere mai ales ca am trecut prin ce treci si tu acum si dupa ce mi-a deschis mintea un fost am inteles de fapt ca nu avea niciun rost sa imi tin in control hormonii chinuindu-ma
In principiu daca vrei, esti pregatita. Documentati-va pe net cum sta treaba cu protectia si distractie.
E corpul tau, faci ce vrei simplu, fiecare om are drumul lui in viata, un an si jumatate e ceva, ca e acum ca e la anul care e faza, nu trai dupa ce spun alti, e viata ta
Te simți pregătită să îți începi viața sexuală?
Dacă nu, nu o face, mai așteaptă altfel ai putea să regreți.
Sfaturile de aici sunt de prisos.
Nu te cunoaște nimeni de aici ca om, cât de dezvoltată și cât de matură ești atât fizic cât și psihic.
Tu ești singura care te cunoști și știi dacă ești pregătită sau nu pentru așa ceva.
Probabil singurul sfat valabil ar fi să nu te iei după alții în privința asta. Să faci exact așa cum crezi tu că e bine pentru tine.
Din respect pentru tine si parintii tai, ai putea sa astepti pana la 18, cel putin.
Nu te mai poti controla, i-auzi. O sa sari pe soferul de autobuz, sau cum? Cum vine asta "nu ma pot controla"? Esti animal sau om? Doamne fereste.
Daca esti gata dai bice.
Un hotel room, un prosop, prezervative o curie de servetele si vasilina
Hai ca gasiti voi un moment bun. Luati o camera la hotel si rezolvati "problema".
Daca tu te simti pregatita, atunci esti libera sa faci ce vrei. E corpul tau pana la urma. Nu esti datoare nimanui. Daca vrei sa iti pierzi virginitatea sau sa ti-o pastrezi, e decizia ta in totalitate. Vorbeste cu iubitul tau si spune-i ca esti pregatita si vrei sa iti incepi viata sexuala. Totusi ai grija sa o faceti protejat. Sarcina e un risc destul de serios care nu ar trebui ignorat. Numai bine!
Eu zic sa mai astepti putin. Dacă nu ai facut niciodata sex fiind virgină cum spui tu, de unde stii cum e aia poftă de sex? De ce nu te poți controla?
De ce nu ar stii? Daca e virgina, asta inseamna ca nu poate avea libido? Sexul este o nevoie pe care fiecare o avem. Asa suntem construiti pana la urma. In timpul adolescentei hormonii isi cam fac de cap oricum.
Nu te poti controla, mama cred ca o sa-l rupi pe ala la pat, nimfomana scrie pe fruntea ta
Eu zic sa astepti pana la 18 ani si ca sa-ti controlezi urgile sexuale incearca sa meditezi.
Cat timp te simti pregatita e totul ok.
Protejeaza-te corespunzator si traieste-ti viata.
Nu pune la suflet ce spun altii.
Daca vei fi atenta totul va fi bine.
O vrei o faci. Daca esti informata de riscuri si le constientizezi varsta nu mai are importanta. Inca astepti? DU TE SI FA O
Mutubal întreabă: