| eu221 a întrebat:

Am 17 ani si ceva ..inca nu me-am inceput viata sexuala. pentru ca am considerat ca e prea devreme laa 15, 16. ani... ce parere aveti? rog seriozitate

17 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Asculta la mine! Am trecut si eu prin ce treci tu si ghici ce tongue Este aceas senzatie nu este nimic schimbat.Este un singur lucru! Sulfetul( si abia astept sa ajung la biserica si sa ma spovedesc si impartasesc. Ai putea spune ca nu esti virgina si gata daca asta te supara in rest crede'ma totul este la fel.Tu trebuie sa fi tare si sa nu te gandesti la asta. Dorinta strica pe omwinking ciao

| Loka a răspuns (pentru Narfundo):

Dragut raspuns..Esti fata sau baiat?

| Narfundo a răspuns (pentru Loka):

Sunt B

| Loka a răspuns (pentru Narfundo):

winkingbig grin

| eu221 explică (pentru Loka):

Sunt fata :p

| neutrino a răspuns:

Ai considerat bine. Mergi mai departe cu aceleasi convingeri. Usor poti pierde ceea ce nu mai poti castiga niciodata.

| Ella3133 a răspuns:

Tu poti face sex oricand, numai sa te simti tu pregatit pentru asta, sunt unii care se dezvirgineaza la 20 de ani.
Din punctul meu de vedere bravo tie

| LostInBubble a răspuns:

Foarte bine dar de ce simti nevoia sa auzi asta?

| eu221 explică (pentru LostInBubble):

Nu stiu, asa am simtit ca am nevoia

| Dianaㄨ a răspuns:

Felicitari! Sunt mandra ca mai exista si persoane ca tine!
Acceseaza http://educatiasexuala.ucoz.ro/ si scrie-ti povestea in sectiunea "contactati-ne" astfel incat mai multi copii sa aiba de invatat din experienta ta!
Felicitari si, bravo tie, inseamna ca esti constienta de toate cele cate se pot intampla!
Te asteptam sa ne scrii!

| DaniAdrian a răspuns:

Viata sexuala nu o incepi cand vrei tu, o incepi atunci cand esti pregatit, si trebuie sa o faci cu o persoana foarte speciala pe care tu o iubesti enorm.O sa vezi raspunsuri de genu du-te si ia-ti una de pe varianta sau ia-ti una de 14 ani care nu gandeste si fa-ti de cap cu ea. Tu stii ce-l mai bine ai grija ce faci sper ca te-am ajutat.

| dexter7 a răspuns:

Oare e obligatoriu ca sa faci sex inainte devreme? felicitari tie ca ai reusit sa te abti pana acum. Nu sunt genul conservator si cu gandirea invechita, dar in timpurile noastre mai rar gasesti o fata care sa depaseasca varsta de 16 ani si sa mai fie virgina. NU e o rusine, chiar un lucru bunwinking felicitari. Dar cand o faci te sfatuiesc sa o faci cu cineva care crezi ca te merita cu adevarat, sa fie ceva frumoswinking

| eu221 explică (pentru dexter7):

Merci mult. sper ca va fi ceva frumos.dar mai astept, nu ma grabesc

| dexter7 a răspuns (pentru eu221):

Cu placere, dar inca odata: nu te lasa influentata de ce vezi in jurul tau. e viata ta si trairile tale, daca faci o greseala prietenii vin cu vorbe dar tu esti cea care sufera.winking

| andreeaandreea922 a răspuns:

Este foarte bine!
Eu sunt de parere ca daca ai un iubit cu care stai de ff multa vreme si stii ca o sa ramai cu el, ca te vei casatori, cu acela ar fi dragut sa fie prima noapte de dragoste! parerea mea!

| eu221 explică (pentru andreeaandreea922):

Da. ar fi frumos. dar mai astep

| Leah a răspuns:

Crezi ca la 17 ani esti mos/baba?
Fiecare isi incepe viata sexuala cand considera ca e pregatit, si are o relatie stabila.
Eu zic ca nu ar trebui sa te ingrijorezi, va aparea parteneru/partenera potrivit/a