| Vali418 a întrebat:

Am 17 ani si imi placea de-o fata, e mai mica, are putin peste 15 ani. Ideea e ca stau cu niste preiteni mult într-un parc unde stau niste baieti mai dubiosi si uneori si un grupulet de fete, iar unul dintre ei se da la ea. Ea e destul de infipta si s-a luat de el,iar el a început sa faca scandal si sa spuna cate si mai cate. Până la un moment dat cand el i-a dat o palma. Eu m-am dus la ea sa vad daca e bine. Iar el i-a spus ca o sa... si o sa fie c****a si nu va sti ce e iubirea si chestii de genul(cu mai multe injuraturi), iar ea a avut curaj de ai raspunde cum ca "langa o persoana care merita ea va face cat toate c*****e lui " apoi ea vine si ma sărută si pleaca. Voiam sa ma duc dupa ea, dar am avut o mica problema cu acel tip. Am aflat destul de usor unde s-a si a doua zi m-am dus sa vorbesc cu ea. Era in fata blocului si vine la mine si spune ca ii pare rau de ce a facut, dar era singura solutie sa scape de acel dubios. Eu i-am spus doar ca nu are de ce sa isi ceara scuze, si am sărutat-o. Ne-am plimbat destul de mult fara sa spunem nimic, dar am luat-o in brate si i-am spus ca o iubesc. Am urcat pe o cladire abandonata si am privit apusul. Era minunata in razele auri ale soarelui. Statea langa mine si isi spijinea capul de umarul meu. Am format un cuplu si a trecut aproape o luna de cand suntem impreuna. Mergem săptămânal pe acel acoperisi sa privim, apusul. Ieri ne-am certat putin din cauza fratelui ei. Eu m-am dus singur sa ma plimb unde într-un loc retras si apoi merg pe acoperisi si ea ma astepta acolo. A sarit in brațele mele si a zis ca nu ii pasa de ceilalti, apoi imi zice ca vrea sa trecem la pasul urmator. I-am zis ca nu e momentul si nu mai vorbeste cu mine. Ce sa fac? Am zis asta pentru ca consider ca nu e pregatita, are doar 15 ani. O iubesc nu vreau sa o pierd si nici sa para ca sunt fricos sau profitor, nu stiu cum sa ii explic.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca fata este plictisita de tine si de dragostea ta platonica.
Sfatul meu: da-i pace pentru ca ea vrea sex si sunteti amandoi minori, iar riscurile sunt prea mari pentru amandoi.

| neutrino a răspuns:

Ce noroc pe ea ca tu stii sa iubesti chiar si pe o cladire abandonata! Eu zic sa cobori totusi cu picioarele pe pamant. Buna dimineata!

| SallAll112 a răspuns:

Imi cer mi de scuze ca iti zic eu asta dar... Tipul ala avea dreptate. Fata aia e o c***a. Voia doar sex de la tine. Zic sa te duci si sa ii dai cu pasiune. Crede-ma. Oricum mai tarziu te parasea.

| mvcxzghjjhgfdsjhgf a răspuns:

Dupa cate ai zis tu chiar o iubesti, nu va grabiti mai aveti timp pentru pasul urmator

| Stefania1900 a răspuns:

Daca sunteti impreuna de putin timp, ar trebui sa mai asteptati 2-3 luni.E prea devreme.

| satanguard a răspuns:

Ar trebuie sa te faci scriitor...cat despre întrebarea ta, fii asa cum simti tu ca e mai bine viata e scurta fete mai sunt traieste viata fii cu ea si bucura.te de orice clipa