| fixy a întrebat:

Am 17 ani si nici pe aproape sa am vreun sentiment de dragoste puternic.sa lupt si eu pentru o fata sau ceva de genul ce credetii. este normal

3 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,la aceasta varsta e normal si intr-un fel e bine,esti la o varsta frumoasa si poti sa profiti de aceasta varsta,sa te distrezi, sa faci lucruri care iti plac; iubirea e un sentiment frumos, dar aduce si multa suferinta si nu se merita sa suferi dupa nimeni.Eu am 18 ani si sincera sa fiu am iubit foarte mult si am suferit enorm si nu as mai vrea sa trec prin ce am trecut,decat sa sufar si sa ma amagesc,mai bine imi traiesc viata facand lucruri care imi plac,iubirea mai poate astepta,de ce sa te legi la cap daca nu te doare,o relatie serioasa implica multe lucruri,asa ca cat ai libertate si nu iubesti pe cineva,e ok,dar atunci cand iubesti si nu este impartasita iubirea e rau.
Asadar, ai timp si sa iubesti si sa lupti si tu pentru o fata, bucura-te de viata.

| Originalone a răspuns:

Iti vine a f.te e ceva normal specific varstei
toti ce iti iese in cale frumos poti sa...

| Daniel_6553 a răspuns:

Acest sentiment apare cand gasesti persoana foarte importanta pentru tine, varsta nu prea conteaza

Întrebări similare