| Fred a întrebat:

Am 17 ani si nu am avut niciun prieten pana acum. Anul trecut am fost invitata de un baiat in oras, dar l-am refuzat pentru ca pe vremea aceea nu eram interesata de baieti. Am inceput sa il plac tot mai mult, pentru ca este un baiat cum rar intalnesti in zilele noastre: este politicos, nu vorbeste vulgar, este foarte de treaba. Acum regret ca l-am refuzat, dar nu indraznesc sa il invit eu de data aceasta. Nu am experienta deloc si nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Avand in vedere spusele tale mi se pare un baiat care stie ce vrea de la viata, iar dupa cum te vad imi inspiri o oarecare maturitate. Ar trebui sa vorbiti deschis. Stiu ca timiditatea e o problema mare, si eu sunt timid. Ai putea sa incerci sa vorbesti cu el pe mess la inceput daca nu face parte din anturajul tau obisnuit. Ati putea vorbi de mai multe chestii si prin trecere ai putea sa intri si la capitolul relatii, etc. Ai putea afla lucruri interesante. Daca face parte din grupul tau de prieteni sau ai ocazia sa il vezi foarte des poti sa il abordezi mai direct. Din ce mi-ai spus il cunosti insa nu stiu cat de bine. Daca il cunosti mai bine e mai usor. Asta inseamna ca si el te cunoaste cu siguranta. Poti sa il intrebi daca are prietena. Spune-i ca nu l-ai vazut cu vreo fata si ti se pare curios ca el e un baiat bun. Bati cate un apropo mai in gluma referitor la acea intalnire si daca el inca te place fii sigura ca te ma mai insista. Nu trebuie neaparat sa il inviti direct. Asigura-te ca te faci simtita ca fiind disponibila si cu siguranta te va mai invita.

3 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, ia legatura cu el si spune-i ca vrei sa il recompensezi, ca de data aceasta vrei tu sa ii faci o invitatie, si spune-i ca iti pare rau pentru refuzul care ii l-ai dat...vezi reactia lui si daca va veti intalni, atunci fi cat se poate de naturala, nu trebuie sa ai cine stie ce exprienta in relatii, fi tu insuti, poti merge de exemplu intr-un parc, la o plimbare cu el, in care sa povestiti mai multe si sa vezi um sta treaba cu el, daca mai ai ceva sanse la el, e foarte bine ca nu te-ai avantat asa aiurea in relatii, decat sa fi cu oricare, sau sa fi cum se tot aude ca fete care nici nu stiu ce inseamna prezervativ, sau boli cu transmitere sexuala, ele deja sunt gravide din pacatesad... oricum la 17 ani e o varsta potrivita sa ai un prieten, esti destul de matura si nu e totuna.

| marsy a răspuns:

Skrie-i un sms. la inceput. cu ce faci?
Spune-i apoi ca ai vrea sa iesi la o plimbare. si intreaba-l daca vrea sa mearga cu tine. Nu e nimic rau in asta de a-l invita tongue tu!

| rey a răspuns:

Ai 17 ani? Suuuper, esti matura cat de putin. Prima intalnire? Suuuuuper, o sa o tii minte mult timp, doar nu fi prea timida si poarta-te natural, adica e inutil sa spun,, Nu fi timida'' e normal.
Good Luck, nu va iesi altcumva...
Decat bine.
Dar nu cred ca ar fi bine sa consumati bauturi tari, caci e frumos, sa ai mintea limpede in acele momente, chiar dupa un 50 de Wisky, uiti anumite faze, eu regret fiecare intalnire la care am consumat ceva de genul.
Good Luck Seniorita.