| nikol_3318 a întrebat:

(AM 17 ani si nu am avut relati sexuale ) As vrea sa stiu. cum am mai zis am un prieten de aproape 3 ani. insa de 1 saptamana si cateva zile numai suntem impreuna. am luat decizia asta pentru ca este cam prea gelos. dar vreau sa stiu daca ma iubeste noi oricum avem acelasi anturaj stam in fiecare zi impreuna si vorbim chiar ma mai duc si acum cu el la mama lui glumim ne jucam dar nici unul nu aduce vorba de impacare e normal sa te plictisesti dupa atata timp si eu mai simt cateodata dar totusi il iubesc in continuare. dar voi credeti ca ma iubeste dupa 3 ani cu clipe frumoase si urate rele si bune certuri si impacari? Oricum va multumesc si pentru rasp la cealalta intrebare chiar matzy ajutat :*

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Eu cred ca te iubeste.in ziua de azi nu mai vezi ca sta un baiat atata timp cu o fata fara sa aiba relatii sexualehee heesincer.love struck

5 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Se spune că dragostea durează trei ani. Poate a trecut şi v-aţi plictisit. De ce vrei să ştii dacă te iubeşte după ce ai luat decizia să vă despărţiti? Fii sigură că nu îi eşti indiferentă, mai ales după o relaţie aşa de lungă.

| Parintele a răspuns:

Si care este legatura intre intrebare si faptul ca nu ai avut relatii sexuale? Daca nu te iubea nu statea cu tine 3 ani fara sa te culci cu el.Intelegi?

| sorin a răspuns:

Saracul baiat.

| askanyo_8091 a răspuns:

rolling on the floor saraci oameni eu ma gandeam.
Pai daca ii gelos crede-ma dragostea pea multa duce la gelozie, te iubeste prea mult, de aceea e foarte gelos. Si 3 ani e o periaoda destul de lunga si nu cred ca in 10 zile s-a plictisit.
Si daca te-ai plictist deja cand ai sa te mariti ce naiba ai sa faci? 3 ni cu asta 3 ani cu aala hai 4 ani cu astalat? daca simti ca il iubesti impacate cu el! o fi el prea orgolios pentru asa cevabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca ar fi cazul sa treci la urmatorul pas...totusi nu ati fost 2 zile impreuna ati fost 3 ani