Nu ai cum sa-ti tai tu puta cu cutitul, de asta sunt foarte sigura, de aceea este musai sa mergi al UROLOG, fiindca ai nevoie de o mica interventie chirurgicala, care se rezolva in 10 minute (sub anestezie evident) si apoii pleci acasa pe picioarele tale.
Si in afara de varianta sa merg la medic ce pot face?
Gandeste-te ca fimoza nu poate fi rezolvata decat cu o operatie chirurgicala (in 15 te rezolva).
Daca nu vrei, mai e varianta (tot la medic) pentru varianta unei "creme" te dai si se elibereaza doar in cazuri usoare de fimoza (daca poti sa til decoletezi usor), daca se decolate aza greu o sa-ti zica ca trebuie sa faci interventia.
Uni reusesc putin mai greu sal decoleteze, ceea ce inseamna ca e un fel de (fimoza - fara fimoza) si am auzit ca se rezolva cu un fel de crema care ti-l da medicul.
In cazul tau, tu nu poți (te chinui) ceea ce inseamna ca e de interventie.
Sunt trei stadi:
1. Nai probleme - f#ți
2. Intre (fimoza si nefimoza)- crema
3. Nu poti deloc - interventia
Sper ca ai inteles idea.
Medicul UROLOG este singurul care te poate ajuta in acest sens, fiindca problema ta se numeste FIMOZA si trebuie sa se faca o mica interventie chirurgicala, ca sa ti se elibereze cucul.
Si alta varianta nu am gen sa o rezolv singur acasa
Nu ai cum sa-ti tai tu puta cu cutitul, de asta sunt foarte sigura, de aceea este musai sa mergi al UROLOG, fiindca ai nevoie de o mica interventie chirurgicala, care se rezolva in 10 minute (sub anestezie evident) si apoii pleci acasa pe picioarele tale.
Am si eu aceeasi problema da cum sunt urat si se uita numa uratele la mine. Nu ma mai chinui sa rezolv nimic, ai fimoza aceasta problema se rezolva numa la medic, acasa n-ai ce face decat sa tio tai cu cutitul.
Am reusit foarte greu sal decoletez, dupa dat l@b capul se umezeste cu lichidul transparent si o "alunecat" prin inelul strampt. Da dupa am ramas cu capul blocat pe dinafara, si am crezut ca mi se rupe inelul pe o margine, bruh... Daca scoti capul nu inseamna cal mai bagi. Du-te frate la medicul ala, dupa f#ți cât vrei fara probleme