| FlorinMalmarelcd a întrebat:

Am 17 ani si o fata(tot de 17 ani)din cercul meu de prieteni ma place. Mie nu imi prea place de ea, dar ma gandeam sa ma bag cu ea asa sa vad cum e, ca n-am mai avut nicio relatie niciodata. S-a mai intamplat sa ma placa cate o fata, mie sa nu imi placa de ea, sa nu ma bag cu ea si peste cateva luni sa-mi para rau.
Voi ce parere aveti?

Răspuns Apreciat de Editori
| Notmyaccount a răspuns:

Nu iti place de ea, atunci nu te combini cu ea! E foarte simplu si nu inteleg de ce atata filosofie pe tema, dar daca chiar vrei sa iti explic de ce nu e ok sa te combini cu o persoana pentru care n-ai sentimente, o facem si pe asta:
In primul rand, persoana aia are sentimente pentru tine! Ar trece mai usor peste un"nu" sincer decat peste un "da" fals si faptul ca ai mintit-o de la bun inceput, ca nu ai placut-o, ca ai vrut doar sa faci o incercare. Un om nu-i o oferta! Daca nu iti place de ea n-ai ce sa regreti mai tarziu! In al doilea rand, asa cum au zis si altii, e o uriasa pierdere de timp!
Nu vreau sa arunc cu hate, dar ai 17 ani! Maturizeaza-te, frate! Cu o gandire de genul asta, privind fetele ca pe niste obiecte, oferte, achizitii, nu vei cuceri prea curand fetele pe care le placi!
Tc

| FlorinMalmarelcd explică:

Dar ce as avea de pierdut? Macar castig experienta

| Notmyaccount a răspuns:

Ai avea de pierdut timp, viitoare relatii, prietenia cu fata in cauza, demnitate, onoare... Nu inteleg cum unii pot comenta: "baga-te, nu pierde oportunitatea!". O fata e un om, nu o oportunitate! Nu e vorba de oferta 2+1 gratis din Deichmann, e vorba de sentimente!

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! E o prostie si o pierdere de timp sa stai cu cineva pentru care nu simti nimic. Ai putea sa te trezesti la un moment dat ca tipa chiar o sa te iubeasca iar tu sa fii nefericit in relatie cu ea si sa nu poti sa o parasesti. Chiar nu e o idee buna! Mai socializeaza cu ea si cu alte fete. In cazul in care ajunge sa iti placa de ea, ii poti spune, daca nu, asta e, mergi mai departe.

| Sofer a răspuns:

Băgate sa vezi cum e. Îți spun sigur ca o sa îți placa de ea după ce ajungi sa te săruți, îmbrățișezi. Nu da cu piciorul la oferta asta.

Răspuns utilizator avertizat
| Lecorbusier a răspuns:

Ce mentalitate de curvar ai normal ca tu n ai nimic de pierdut dar te joci cu sentimentele ei lasa ca vezi tu o sa ai odata pe una care sa ti placa mult si o sa si bata si ea joc de tine sa vezi cum e

| Haise a răspuns:

Bagate nu fii prost doar odata găsești o persoană sa te placă sufletește, mai bine decât să ai pe una care stă cu tine doar pentru bani...