| alex_7596 a întrebat:

Am 17 ani si penisu an. erectie. de 16 cm. pot satisface o fata?

10 răspunsuri:
| XK a răspuns:

Virgin oh go on

Răspuns utilizator avertizat
| Daniel123 a răspuns:

Da prietene nu iti face griji 16 cm sunt suficienti sa satisfaci o fata, insa ca fata sa fie satisfacuta conteaza si calitatea sexului pe care i-o oferi si ia aminte ca sexul nu inseamna numai introducerea penisului in vagin si ulterior frecarea celor doua, inseamna pasiune si multe altele. Oricum succes in viata ta sexuala si nu numai!

| indira a răspuns:

Radeti voi radeti dar nu este bine, Eu zic asa tu cu 16 cm ai tai poti satisface o fata daca stii cum sa o iei nu conteaza marimea, ai fi vrut sa ai vruna de 30 de cm si sa o nenorocesti pe saraca fata?laughingacum depinde de la fata la fata cine te place te place si asa, Satisfacutu asta il faci tu tu trebuie sa stii cum sa o iei pe fata inainte de a incepe o partida de sex, mult succes si stai fara griji ESTI NORMAL!:*:*:*

| MadKidd a răspuns:

Normal ca nu...
e prea lunga ii iese be gat
mai taie din ea

| andrei a răspuns:

Ia vezi poti

| Princess_6312 a răspuns:

Iubitul meu de 18 il are de 19 cm. Fa si u comparatia.

| chakuza a răspuns:

@Princess ce te lauzi atata cat o are iubitu? De parca o ai tu atata...ce lume.
Alex stai nene linistit ca e buna, max 1 cm o sa mai creasca, dar depinde si de tine sa o faci sa se simta bine.Bafta.

| MMihai a răspuns:

Daca face sex, este femeie, nu mai este fata. Sunt femei care au vaginul foarte lung, altele care il au mai scurt sau chiar foarte scurt. Distributia zonelor cu raspuns erogen maxim, cam difera de la femeie la femeie. Daca zona ei, cu raspuns erogen maxim, este preponderent, la fundul sacului vaginal si mai are si un vagin teribil de lung, raspunsul este un nu, categoric. Deci pe cele cu vaginul scurt si foarte scurt ai mari sanse sa le satisfaci, daca stii, cum si la ce, sa folosesti obiectul respectiv. Iti recomand sa iti incepi viata sexuala, cu una, cu niste ani buni, mai mare, decat tine, si sa stai cu ea, cam un an sau 2, pana ce vei pricepe tu, foarte bine, cum si la ce trebuie utilizat, obiectul respectiv, si vei afla foarte exact toate modalitatile posibile, de evitare a unei sarcini. ( Prima femeie, cu care am fost eu, era cu 5 ani mai mare. Am fost obligat, sa termin cu ea, dupa numai 10 luni, ca voia sa ne casatorim, si mai avea si un copil bastard, si erau mai multe... Dar nu am invatat, mare lucru, in materie de sex, de la ea, ca ori nu a vrut, sa imi spuna, ori nu stia, nici ea. )

| Acasete a răspuns:

Pfoai si inca cum.