Nu mai asculta ce spun domnii de mai sus, tu vrei un partener de viata nu o jucarie sexuala, femeia ta te va accepta cu oricati centimetrii, si se va simtii pe deplin satisfacuta indiferent de chestiile astea fizice.
De unde stii ca ai sa o satisfaci daca nu ai facut niciodata sex? Oricum, daca mai adaugai cativa centimetri, era mai mult pe lat decat pe lung.
Nu știu cum poți să satisfaci o fată fără să faci sex (bine, nu punem la socoteală satisfacerea materială), dar mno... hai să te cred pe cuvânt.
Totuși, ai o jucărie nu doar relativ scurtă (pe partea asta ar mai fi cum ar fi, dar...) ci chiar prea subțire pentru ca o fată cu vagin normal să o simtă intens. Dar dacă combini penetrarea cu alte tehnici, da - poți să le satisfaci în continuare. Cred totuși că n-ar fi rău să cumperi măcar niște manșoane.
Cred ca grosimea este cam mare. Mai masoara grosimea inca odata. Cum ai satisfacut fetele cu penisul tau daca nu ai facut sex?
Ca de la baiat la baiat, ai pla cam mica, eu am 16 ani si o am de 17 cm lungime. Sfatul meu este sa-ti cumperi cv gel pentru cresterea plii, ca de la varsta asta gaataa, s-a oprit cresterea.
La fel ca si tine, nu mi-am inceput inca viata sexuala, dar lungimea medie a unei pli, raportata la toti barbatii, este de 15 cm...
Crede-ma ca aia 5-6 cm in plus sunt esentiali?
anonim_4396 întreabă: