| Bogdanmanolachi a întrebat:

Am 17 ani si port ochelari. Din cauza acestui fapt mi-e frică de faptul că nicio fata nu se uita la mine. Credeti ca ar trebui să las ochelarii la o parte?

14 răspunsuri:
| sunset10 a răspuns:

Nu are nici o legatura, din punctul meu de vedere. Ochelarii te fac sa pari mai inteligent, iar eu una as prefera un baiat destept fata de bombardierii din ziua de azi. laughing Probabil si restul fetelor gandesc la fel, daca nu, ele au de pierdut.

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Buna! Nu ai de unde sa stii pana nu incerci, daca ochelarii sunt de maxima importanta sa ii porti atunci trebuie sa ii porti si sa nu ai teama ca nu se va uita nicio fata la tine, nu ai de unde sa stii cum am mai spus, unele fete se simt atrase.

| Crackman a răspuns:

Mai bine sa vezi decat sa ramai orb, si nu cred ca o sa conteze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vorba de atitudine, nu de ochelari. Sunt atatia baieti cu ochelari care au iubite frumoase.

| clarpentrutoti a răspuns:

Daca ai nevoie de ochelari pentru a vedea, e ca si cum fac parte din tine. Nu merita sa renunti la ei pentru cineva care nu te place asa cum esti tu. Daca cineva te place cu adevarat, nu conteaza aspectul sau daca porti sau nu ochelari.
xx

| Dana1999 a răspuns:

Cati băieți nu poartă ochelari? Asta nu i impiedica sa fie ei insisi.
Nu trebuie să ti fie rusine cu faptul că esti diferit.

| anamaria82726 a răspuns:

Doamne, nu. Este vorba de sanatatea ta pana la urma. Care trebuie sa fie mereu pe primul loc. Chiar daca nu te-ar placea fetele din cauza ochelarilor, nu inseamna ca nu ar mai trebui sa ii porti. Desi nu este asa. Nu cred ca o fata nu ar vrea sa te cunoasca doar fiindca ai ochelari. Cel putin o fata normala nu se opreste la faptul ca ai ochelari. Oricum, sa iti alegi niste ochelari care iti stau bine si care sa te avantajeze. Sunt multe videoclipuri despre ce ochelari sa iti alegi in functie de forma fetei tale. Si daca ai niste ochelari care sa te avantajeze, ar putea fi chiar un plus. Si iti spun asta fiindca vad ca faptul ca ai ochelari te incurca putin cu increderea de sine. Te ajuta daca iti place cum iti sta cu ochelarii. Tie ti se pare ca iti stau urat cei pe care ii ai acum, de asta crezi ca nu te-ar place fetele din cauza lor.

| Pisicatttrgbg a răspuns:

Nu ar trebui sa îți faci griji de cum arăți, fetele te vor place pentru interior asa ca nu îți mai face probleme legate de exterior?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Cine te iubește te iubește așa cum ești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu port ochelari și sunt de părere ca trebuie sa purtăm ochelari pentru ca ochii noștri sunt atâta de frumoși încât au nevoie de vitrină.

| xilef123 a răspuns:

Cauta tot o ochelarista, cand faceti sex, vi-i dati jos si o faceti ca chiorii;-)

| Stropdeploaie a răspuns:

Mai rau este sa n ai portofelul gol!

| Andreeush a răspuns:

Vorbești despre vederea ta, despre sănătatea ta, nu despre o pereche de pantaloni care nu îți plac.
Nu o să fugă fetele din cauză că porți ochelari.

| Katte a răspuns:

Bai băiete! Pui niște întrebări tampite