Joaca ceva gen pvp (player versus player sau party versus party), gen shootere, strategie, dota, idk, nu o sa te plictisesti.
Citeste carti din cultura universala: Quo Vadis, Razboi si Pace, etc, etc.
Incearca sa faci singura o istorie a muzicii, sa asculti compozitori clasici: Vivaldi, Albinoni, Verdi, Bach, samd.
Invata sa canti la pian sau la chitara, etc.
Apuca-te de un sport, inot, handbal, aerobic.
Cel mai tare: iesi din casa, asta in afara de cazul in care esti pedepsita.
Citeste, rasfoieste reviste.sunt atatea de facut cu toate ca stai in casa. Asta in caz ca te-ai plictisit deja de net si TV.
Pai ar fi o idee sa faci curatenie, sa citesti carti, reviste, sa incerci sa faci lucruri pe care nu le-ai mai facut pana acum.
Da...in caz ca duci lipsa de prieteni cu care sa iesi... ai putea sa iti gasesti un hobby
Pai daca stai in casa nu ai nicio sansa sa nu te plictisesti. dupa scoala iesi la un suc cu prietenii sau la o cafenea...asta e rutina mea, poti sa mergi la alergat mai spre seara sa inviti niste prietene la tine sa vedeti un film sau sa barfiti baieti... aaa si cauta'ti un iubit, el sigur te va scapa de plictiseala, poti sa mergi la shopping ai multe optiuni, sper ca te'am ajutat. funda?
Pai daca stai toata ziua in casa normal ca te plictisesti iesi afara si distreazate baga id florin92buc daca vrei sa vb cu cineva si eu ma cam plictisesc cand stau in casa
In intrebare spui ca stai toata ziua in casa, acum spui ca numai e asa... vorbeste si pe intelesu meu
ziceti-mi ceva care nu am facut In primul rand, nu ma tine nimeni in casa, ies zilnic afara! Am si prieten:X dar cand stau in casa, vreau sa am ce face
DA! Cea mai buna solutie iesi din casa incerca sa faci lucruri pe care nu le faceai pana acum