Buna, pai inseamna ca nu ai incredere in el, sau poate nu il iubesti indeajuns... ori nu esti pregatita pentru.acest pas.
Fa-o numai daca simti tu ca esti pregatita si ca iti doresti, poate ar fi bine sa mai astepti un timp, nu te grabi.
Si eu credeam ca prietenul meu ma va lasa dupa ce o fac cu el si nu a fost asa, ba chiar a inceput sa ma iubeasca mai mult, dar depinde de ceea ce simte pentru. tine, sti cum e, in viata nu a niciodata garantii, nu poti garanta ca va ramane cu tine sau ca nu. Daca il iubesti, risti, se poate sa te lase apoi dar nu ai fi singura care ar pati asta ca sunt o gramada de baieti care doar asta vor si apoi isi vad de drum, dar trebuie sa iti dai singura seama ce intentie are cu tine, dupa felul cum se comporta cu tine. Dar sa privim si partea buna a lucrurilor... e posibil ca el sa ramana alaturi de tine si sa aveti o relatie frumoasa, a face dragoste e ceva frumos, dar sa fie protejat, desigur.Ca riscuri mereu vor exista.
Daca sa zicem te desparti de el si te bagi cu altul, o faci cu acela si te lasa balta?! Nu iti va parea rau ca nu ai facut-o cu acest baiat pe care il iubesti, nu?
Aproape toate fetele se gandesc la chestia cu lasatul pentru.ca multe au patit-o chiar de la unii care se aratau foarte indragostiti... dar uite ca eu credeam ca prietenul meu doar asta vrea, ca asa parea, pentru.ca imi cerea cam des, cand colo nu a fost deloc asa si nu imi pare rau ca am facut-o, acum ne intelegem super, ne-am apropriat mai mult unul de altul si nu ne mai certam pe tema asta.
Deci, decizia iti apartine, te sfatuiesc sa ai grija ce faci.
Daca tie ti-e frica ca te lasa atunci nu te culca cu el. Pentru ca se poate sa te lase dupa ce te-ai culcat, mai stii?
Inteleg ca ar fi prima data pentru tine... fa-o numai daca tu vrei sa o faci, nu daca te constrange cineva! Si cunoaste bine persoana cu care va urma sa o faci. Si apropo, ati facut alte prostioare, cum ar fi sa va mangaiati si altele? Sau pentru el astea-s nimicuri, si sare direct la desert?
Ia vezi ca cel cu care sa-ti incepi viata sexuala sa fie o persoana tandra, rabdatoare, grijulie. Este un moment important in viata ta, multe depind de felul in care incepi.
Atata timp cat tu nu esti sigura pe sentimentele lui, nu fa pasul acesta. Nu trebuie sa o faci cu el, pentru ca iti cere el asta, ci pentru ca vrei tu, pentru ca simti ca esti pregatita si vrei sa ii oferi ceva special.
Si 5-6 luni nu crezi ca este deja devreme? Toata situatia mi se pare putin trasa de par din partea lui. Gandeste-te bine, pentru ca timpul nu il vei putea da inapoi!
Hey gargaritzo... uite eu la varsta de 16 ani jumatate am stat timp de 1 an si cateva saptamani cu un baiat si nu am simtit ca ar trebui sa fac primul pas cu el desi ne intelegeam bine tineam la el dar nu in asa fel incat sa am un inceput cu el. dupa despartirea cu el am ramas singura un timp dupa care a venit urmatorul prieten iar dupa 1 luna si 2 saptamani am simtit ca el e acela care merita "trofeul " nu mi-a parut rau dupa asta am ramas cu el inca 1 an si 2 luni dupa cele intamplate. Nu conteaza nici timpul. nici faptul ca te simti jenata sa il refuzi. conteaza ce simti vine din interior si depinde de siguranta ta pentru ziua de maine... sa te gandesti la asta. ai grija te tine pupici.
O faci cand esti pregatita. Nu o faci de dragul lui sau sa nu-l pierzi. Daca el ti-a propus asa ceva si tu l-ai refuzat si el s`a suparat, inseamna ca el vrea sa o faceti dar dupa aia se cam scurteaza relatia.
Daca nu te culci cu el o sa te lase mai repede e doar sex ce mare lucru odata si odata tot trebuie sa faci si sunteti de destul timp impreuna...eu daca am o relatie cu o fata si in max 3 luni nu facem sex o parasesc
Parerea mea ar fi: Tu esti pregatita sa te culci cu el? Sau doar sa ii faci lui pe plac? Dar daca te iubeste te asteapta pana cand esti si tu pregatita! Acuma ai si tu 17 ani poti sa iei singura decizia care tii se potriveste mai bine...
Daca nu te simti pregatita nu fa asta pentru ca tu o sa ai de suferit pentru ca dupa 6 luni de relatie e cam devreme...si apoi poate el doar asta vrea de la tine.
Daca ai indoieli ...nu face asta
Mai ales daca nu esti sigura ca te iubeste :d
Daca el te iubeste te asteapta pana la 50 de ani te tot asteapta numai sa te iubeasca.
Paih tu sti cum ii el cu tine. daca el te iubeste si lui ii esti foarte draga culcate cu el .
Buna! Parerea mea este ca ar trebui sa mai astepti, inca e putin timp. Iar daca el iti propune sa o faci spune-i ca inca nu esti pregatita si daca tine la tine o sa astepte cat e nevoie, daca nu inseamna ca nu te merita.
De exemplu eu sunt cu prietenul meu de mai mult de un an si cand a mai batut apropo-uri i-am spus ca nu sunt pregatita si a spus ca ma asteapta cat va fi nevoie, in plus in timpul asta nu a fost la nici o alta fata sa...:d
Deci daca inca nu te simti pregatita mai asteapta caci o sa vina si timpul acela cand va trebui sa o faci, daca nu cu el, atunci cu persoana pe care o iubesti si ai incredere!
Tu o sa stii ce ai de facut! Sa ai grija de tine!
Pai
fa ceea ce simti
pentru a te culca cu el trebuie sa vreti amandoi asta
si dc tie frica sa te lase si sa suferi? nu ai de fapt incredere in el
daca nu vrei ii ziici si ii mai zici sa te astepte ca acum nu esti ink pregatita. daca te lasa balta ca nu vrei sa te culci cu el asta inseamna ca nu te merita!
dar daca te asteapta inseamna ca te iubeste.
daca o faceti protejativa!
Sa stii ca parerea mea nu e destul de mult ca sa stai cu cineva de 5 sau 6 luni si deja sa "eu dai", e pacat e a ta si numai a ta, de ce sa te oferi pe tava.Eu am stat cu un baiat 3 ani si nu i-am dat-o ca sa-ti arate ca tine la tine cu adevarat sa mai astepte eventual pana la nunta, sau sa tev ceara de nevasta si poate dupa...eu i-am zis baiatului respectiv dupa 3 ani daca ma iubesti cu adevarat mai astepti pana fac 18 ani, vreau sa-ti zic ca dupa 3 zile deja nu mai eram nimic pentru el, 3 ani dusi pe apa sambetei, si de ce ca nu "i-am dat-o", sa stii tu ca baietii in ziua de azi numai aia asteapta, nu te vinde, ca o sa-ti para rau sa vezi.Ai sa fii respectata toata viata de sotul tau daca "i-o dai lui pentru prima data"de nu stii cum o sa zica:cine stie ce ai facut cu altii pana la mine, ca sa nu zic un cuvant mai urat.Eu as zice pune-l la incercare si zii ca nu vrei decat la nunta vezi si tu ceea ce zice si daca va mai tine la tine, noi femeile nu trebuie sa ne vindem oricarui barbat, pentru nimic.Succes in viata.
Trebuie sa existe o atractie si poate ca u o sa-i propui asta cand vei simtii ca il doresti si cand vei fii pregatita Nu te grabii Daca tine la tine te va astepta
Film XxX Romanesc cu Adela Vulcanescu (Studenta la Academia de Politie) http://www.onlytheone.ro/adela-vulcanescu-academia-de-politie-xxx/
Nuj ce sa zic. Eu am trecut prin asta tin sa mentin ca eram cu acel baiat de 1 an si 8luni si m-a lasat. Deci nu stiu... eu in locul tau nu as face nimic. Asteapta sa il cunosti mai bine. Uh esti pregatita? Sau vrei doar sa-l satisfaci pe el? Totusi 5-6 luni e cam putin ca sa faci acest "mare"pas. Gandeste-te ca iti poate parea rau. Acum totul depinde de tine. Daca il iubesti nu ar avea cum sa-ti para rau, dar gandeste-te mai bine. Mult succes. Te pupic