| fanlalabandsiatat a întrebat:

. Am 17 ani si sunt eleva la liceu. Am o problema si vreau sa ma ajutati cu niste pareri. O doamna profesoara crede am am o relatie cu unul dintre profesori. I-am explicat ca nu este asa dar nu ma crede. Mi-a zia ca m-a vazut cu el cand imi facea o fundita la rochie si ca eram foarte apropiati unul de altul si ca a observat ca profu se uita foarte insistent la mine si crede ca lui ii place de mine. Eram afara cu profu si glumeam amandoi si la gluma eu l-am impins pe prof dar el nu mi-a zis nimic, din contra si el glumea cu mine. Si aceasta doamna a vazut toata faza si crede ca am o relatie cu el. Mi-a zis zis ca m-a vazut cand l-am luat in brate. Da, l-am luat in brate dar profu imi permite. Zambea si profu cand l-am luat in brate. (a fost de mai multe ori) si tot la gluma am inceput sa dau cu pumnii in profu si el mi-a permis. Nu inteleg de ce se baga doamna si de ce nu isi vede de treaba? Daca profu imi permite lucrurile astea nu inseamna ca ca lui ii place de mine. Nu inteleg de ce pe ea o deranjeaza. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| TheOnlineGamer a răspuns:

Tu fato ce faci cu viata ta, ala e clar ca vrea ceva cu tine.

| epurasu a răspuns:

O sa apari la tv. pe la procuratura o sa rada colegii o tara intreaga profu va merge la inchisoare si tu vei ramine etichetata cur-- ai de grija ce faci! ai intrat intr-un joc murdar de neacceptat.

| NoOneKnow a răspuns:

Poate ca profa nu vrea ca scoala sa fie prezenta in interviuri la Maruta, sau la Acces direct.
Ar trebui sa o iei mai usor cu profu, pentru ca nu pare de incredere.