Mie nu mi se pare ca ar fi ceva in neregula cu tine. Orice om cu o gandire rationala, cum iti place tie sa-i zici, vrea intotdeauna ceva mai mult de la el.Nu se accepta asa cum este si incearca sa treaca dincolo de barierele la care ¨ se presupune ¨ ca este limitat.Nu vezi frumosul din tine pentru ca el se infatiseaza celor care il vad in afara ta.Instrumentele la care canti,probabil ca scot sunete senzationale,incantatoare,ce reprezinta... exact,frumosul pe care tu nu-l percepi.
Da,in relatia ta exista o problema de comunicare.Dar nu te gandi ca educatia lui ar face imposibila relatia dintre voi. Exista oameni fara gram de scoala care fac corelatii si te inteleg foarte bine atunci cand vrei sa le zici ceva, pe orice limba, in orice sens metaforic.Nu pot sa-ti dau sfaturi in relatie.Acolo sunt problemele voastre si doar ale voastre. Daca tu simti ca relatia nu merge si el nu este facut pentru tine, decizia iti apartine si nimeni nu ar trebui sa te influenteze in niciun fel.
Un pic de optimism nu strica nimanui si un zambet pe buze parca aduce Soarele mai aproape
Buna cuarc,
Din cate ne-ai prezentat esti o artista si pentru asta te felicit. Orice lucru in prezent sau viitor ne este influentat de trecut dar nu trebuie sa fie cel care te conduce.
Nu iti zic nici sa te desparti de el nici sa ramai dar uita-te putin la relatia voastra si cum o vezi peste 12 luni. El e baiatul pe care ti-l doresti sa fie langa tine? Crezi ca el te cauta sau pur si simplu vrea sa fie langa tine?
Eu iti sugerez sa discuti cu cineva de specialitate in legatura cu problema ta(adica ca nu vezi nimic bun in tine), dar pentru ca nu esti populara nu inseamna ca nu esti speciala.
Ai rabare cu tine si cei din jur. concetreaza-te pe dezvoltarea ta profesionala si personala si apoi prietenul potrivit pentru tine va veni.
Eu sper sa iti fie de ajutor aceste cuvinte si daca mai ai intrebari poti sa ma contactezi in privat.
mult succes
Plus cu minus face minus deci relatia voastra nu prea merge...Tu esti foarte educata insa el e un tip de strada ca majoritatea baietilor.Rareori gasesti baieti care sa vorbeasca in metafore sau cum spui tu.Insa ii gasesti si ala e cel mai bun... Daca o tii tot asa se va desparti el de tine .De fapt cred ca e cu tine doar ca esti frumoasa pentru ca eu ca baiat iti spun nu prea mi'ar place care sa imi fie superioara mintal sa zic asa adica ea sa vorbeasca numai in termeni stintifici si eu sa fiu gen wtf?
Gaseste niste melodii pozitive, hmm criss blaziny- funky junky, si gaseste-ti un baiat care e "pe aceiasi lungime de unda cu tine". Imi place si mie o fata si mai aveam putin si eram cu ea, si l-a ales pe unu prost de la mine din cls
In legatura cu prietenul :
Il iubesti? Daca ceva te retine sa fii cu el, renunta. Nu trebuie sa te atasezi degeaba de el daca nu merita. O fata desteapta ca tine isi poate gasi orice alt baiat, iar el nu pare chiar un geniu. si nici macar pe aproape.Pe ce consta o relatie daca nu pe intelegere?
Pe de cealalta parte, asta e propria-ti lupta cu tine. La 17 ani trebuie sa ai o autoconvingere destul de buna. Daca ti-e greu, compara-te cu cineva ca tine, ia in calcul toate calitatile tale!
Am un discurs destul de maricel pentru tine, dar 100% iti va fi de folos.
Vreau sa incep in ordine, vreau sa stii ca fiecare este stapan pe propia sa ratiune. Nu o sa ai mai nici o realizare in viata daca nu crezi in tine si in puterile tale. Pun pariu ca esti o persoana inchisa in tine. Iti recomand sa te deschizi, sa iti deschizi sufletul. Tu spui ca,,poate e ceva din trecut,, - poti avea dreptate. Poate cand erai mica au fost niste,, intamplari,, care mintea ta le-a rationalizat in mici,, fragmente din viata,, si tu nu iti aduci aminte dar care te marcheaza in zilele de astazi.
Sa stii ca si neincrederea in tine si in puterile tale este considerata o boala. Prin neincredere in puterile tale emiti o unda de frecventa joasa. Incearca cum am spus mai sus sa te deschizi, sa crezi in propiile tale puteri si in tine. Cum am zis si in primul rand : TU ESTI STAPANUL MINTII SI RATIUNII TALE. Mintea si Ratiunea ta sunt un univers, si in acest univers tu esti stapanul.Aici depinde doar de tine.
In a doua parte a mesajului ai spus ca ai un prieten cu care nu esti sub aceeasi,, lungime de unda". Sa stii ca ceea ce spui despre el ca : nu are bacul, ca nu a fost la un liceu bun sunt piedici pe care ti le pui singura in cale. Spunand si vazand defecte la persoana de langa tine nu cred ca ai o sansa cu acea persoana. Stiu cum suna, si poate zici : -,, Dar de ce sa ma iau eu de cel care mi-a scris pe TPU?" Raspuns : Eu doar iti explic si stiu cum este, asta depinde de tine daca vrei sa ma crezi sau nu, acest lucru depinde de tine. Exact aceleasi lucruri ce am scris mai sus, nu are rost sa mai repet.
Dupa un timp iti vei aduce aminte de acest mesaj si ai sa spui in gand ca o sa am dreptate. Persoana de langa tine, repet : NU ESTE SUB ACEEASI LUNGIMA DE UNDA CU TINE. Comunicarea nu este punctul vostru forte.Voi trebuie sa emiteti acelasi tip de frecventa de unda si anume una inalta, dar voi sunteti total paraleli. Daca chiar vrei sa continui pe aceasta relatie, iti spun doar ca o sa ai de suferit pe viitor.
*Aceasta a fost doar parerea mea. Dar cred ca dupa ce ai citit articolul deja ti-ai pus multe semne de intrebare. Acum depinde de tine daca vrei sa urmezi sfatul sau nu.
Banuiesc ca in liceul tau este si un psiholog. psihologul este de mare ajutor in astfel de situatii cand cineva are o parere proasta despre el sau se afla intr-o situatie dificila, sunt oameni cu un caracter foarte puternic care isi dau seama doar din cateva priviri ce se intampla cu tine. eu mereu am ramas uimita de felul in care priveste un psiholog un om, cum in analizeaza si cum mereu gaseste solutia problemelor lui. daca vrei sa scapi de pesimist asta e solutia, mergi la cateva sedinte, in scoala sunt gratis si sunt de mare folos. nu e nimic rau in a merge la psiholog, banuiesc ca stii asta asta e sfatul meu succes si fruntea sus nu ai de ce sa fii pesimista, viata e foarte frumoasa :X eu de fel sunt foarte optimista :*
Voi incepe cu raspunsul la a doua intrebare pentru ca, de indata ce te intelegi si te accepti pe tine, va fi mult mai usor sa intelegi ce se petrece intre voi doi.
Aproape fiecare persoana s-a confruntat cu asta intr-un moment al vietii sale, deci un prim pas spre vindecare este acesta: gandeste-te ca nu esti singura!
Mereu mintea umana va da nastere la tot felul de complexe. Important este sa realizezi faptul ca fiecare dintre noi este frumos si special. Chiar daca ai tendinta sa te copari cu alte fete, ideal ar fi sa dai ceea ce ai mai bun din tine, nu sa fii cea mai buna dintre toti.
Dar... Ai 17 ani si deja canti la 3 instrumente! Esti la un liceu bun si mai mult ca sigur vei reusi sa iti creezi un viitor perfect! Cum poti sa nu vezi nimic frumos in tine? Asculta-i pe adevaratii prieteni, caci ei nu te vor minti niciodata doar ca sa iti faca pe plac!
Daca nu reusesti sa treci peste problema asta, exista o solutie simpla: iubirea.
Da, da... Suna banal dar te asigur ca IUBIREA este mai puternica decat presiunea care exista acum asupra oamenilor de a fi "perfect".
Si asa am ajuns la raspunsul celei de-a doua intrebari.
In primul rand ar trebui sa fii foarte sigura de ceea ce simte el pentru tine.
Dupa parerea mea, din moment ce ai cerut ajutorul pe TPU, tu ai o mica indoiala in legatura cu sentimentele tale pentru el, caci altfel nu te-ar fi deranjat faptul ca nu a invatat la un liceu la fel de bun ca si al tau sau ca nu a dat bacul... Daca vrei o relatie de lunga durata cu el, atunci poate ar trebui sa te preocupe acest lucru, din cauza viitorului pe care l-ati putea avea impreuna.
2 luni... este un timp destul de scurt si este posibil ca peste inca 2 luni sa privesti situatia complet diferit.
Eu zic sa mai astepti putin, sa vezi cum evolueaza relatia voastra. Daca va veti apropia, atunci educatia lui nu va conta atat de mult, pentru ca spune ca dragostea este fara confitii...
Oricum, eu iti urez multa bafta! Sper ca totul sa se rezolve cu relatia voastra. In ceea ce priveste persoana ta, ESTI FRUMOASA, si baiatul care va reusi sa te faca sa te simti asa... pai... el este alesul
Pai sa incepem cu pesimismul :
=>totul trebuie realizat pe cale psihica
de fiecare data cand treci pe langa o oglinda zambeste larg si spuneti"Sunt cea mai frumoasa", de fiecare data cand t gandesti ca nu esti in stare de nimic spuneti "sunt cea mai buna", "sunt cea mai draguta" "pot face orice" etc. totul se rezolva prin optimism chiar daca poate nu iti va fi usor cu timpul vei realiza cat de mult te ajuta.
=> nu te teme/jena sa mergi la un psiholog, acesta te poate ajuta foarte mult (daca megi la psiholog nu inseamna ca esti nebuna)
despre iubit nu stiu ce sa zic... asculta-ti inima si ratiunea
Mda urata faza mai stiu pe cineva exact ca tine pesimista la un liceu extrem de bun combinata cu unu care a mers la munca in spania dar un om ia schimbat gandirea gasesteti si tu un prieten in care pot sa ai destula incredere incat sa iti impartatesti toate sentimentele,gandurile, bune-rele, un prieten cu care poti discuta tot ce doresti iti zic eu o sa fie greu de gasit unul dar cand l-ai gasit ai dat de jackpot bafta