Depinde de fiecare femeie in parte, sunt care acuza o usturime mica, sunt care se bucura de fiecare moment si au parte de excitare.
Luati-o usor, puneti muzica romantica si folositi lubrifiant sexual si n-ar trebui sa fie probleme.
Folositi protectie, nu va doriti o sarcina nepotrivita in acest moment.
Daca tu simti ca este corect ceea ce vrei sa faci...si daca tu crezi ca este baiatul potrivit dc sa nu o faci numai sa nu-ti para rau la un moment dat in viata. Faci cum crezi tu daca crezi ca esti pregatita.
Nu iti recomand scumpa noi fetele suntem foarte naive. Crede-ma ca am avut prietene care au stat si 3 ani cu prietenii lor si sau gandit la casatorie si iubitu a vrut sa o faca si au facut-o si s-au despartit deoarece asta e ce asteptau ei de atat timp. Eu nu stiu ce sa spun dar daca chiar te iubeste poate sa astepte dupa casatorie. E bine sa te pastrezi pura pentru casarorie. Eu nu te sfatuiesc si ai grija de ceea ce faci si de ce alegi! Bafta! O sa ai nevoie si mai gandeste-te si tu si dupa aia sa ii zici ce ai decis si lui!
Bună. Vârsta minimă de la care o fată işi poate incepe viaţa sexuală fără să aibă risc crescut de cancer de coluterin este de 17 ani jumătate. Deci mai aşteptaţi puţin.
Nu stiu cum e la voi fetele, dar eu nu am mai putut sa stau jos 3 zile. Ma gandesc ca si la voi doare ca dracu
Eu nu am avut relatii sexuale, dar o prietena de-a mea mi-a spus ca daca dragostea este reciproca ci puternica nu doare.
Mutubal întreabă: