| Jhosh a întrebat:

Am 17 ani si vreau sa ma dezvirginez, vreau sa stiu cum sa fac ca sa ma dezvirginez corect si ce urmari sunt, dau steag?

6 răspunsuri:
| Debb a răspuns:

Nu exista dezvirginare corecta sau incorecta.

Singurul lucru de care trebuie sa ai grija este PREZERVATIVUL!

| Pho3nix a răspuns:

Sa te dezvirginezi corect? Cauta in manualul de matematica.

| Anakatsu a răspuns:

Iei ziaru libertatea te uiti la sectiunea matrimoniale si gasesti acolo o curva
pentru baieti e bine pentru ca acolo fetele sunt destul de curate si chiar daca nu se descurca la prima experienta nu are cine sa ii barfeasca parerea mea

| bumbam a răspuns:

Da chestiile astea vin de la sine daca te grabesti nu e bine ma rog acum depinde si din ce punct de vedere te referi adica pot sa-ti spun ca baiat du-te ma fi F**elaughing sti dar mai incolo poate sa-ti fie tie aiurea mai bine cauta o fata fa-ti o relatie si o sa vezi ca, cand lucrurile vin de la sine e f tare

ma rog bafta sper ca te.am ajutat thinking

| alone a răspuns:

Dc vrei asta ca sa fii ca toate fetele? ai si u un iubit ceva? sau un prieten mai spikial? sau vrei sa t dezvirginezi cu degetu si asta sa fie amintirea cu care ramai cand t gandesti la prima noapte d dragoste? crezi ca doar atat meriti?

| DenisaAbdn a răspuns:

O sa-ti raspund eu, ca vad ca dai steag si eu am numai fundite. Sa faci corect treaba aia inseamna printr-un raport sexual normal, iar consecinta e ca ai "intrat in randul lumii". N-ai nici un gand murdar cu steagul, nu?