Si de cand e rau ca o fata sa se excite repede? In loc sa se simta magulit ca reactionezi asa in raport cu el, idiotul iti reproseaza asta?!
Pai si e forte bine, asta inseamna ca iti doreai sa se intample asta.No Problem, nu inteleg de ce te-ai simtit prost, poate tu te-ai simtit prost dar el cu siguranta nu probabil se gandea ca e bine ca te-a facut sa te exciti asa repede. pararea mea.pa pa
Fiind prima oara, tu aveai alte lucruri in cap, te gandeai daca o sa te urci pe pereti, daca o sa te doara, mai multe lucruri... De aia te-ai excitat atat de repede, nu-i o problema, asta se poate controla... Masturbeaza-te, asta o sa te faca sa-ti cunosti mai bine organismu sa te controlezi, sa te bucuri mult mai mult de moment, si tu si iubitul tau. Succes. :*
Dar care e problema? nu stiu nu sunt experta dar mie mi se pare normal ca prima data sa te exciti foarte tare doar esti nerabdatoare si in interiorul tau sunt tot felul de sentimente care te fac sa il doresti pe acel om cu toata fiinta. In privinta asta poti sa il faci si pe el sa fie la fel ca tine sa fiti pe aceeasi unda
Nu e nicio problema in asta. Ba chiar il faci sa creada ca face o treaba buna reusind sa te excite repede. Eu nu cred ca a zis "aaa deja te-ai excitat?" cu parere de rau.
Te exciti probabil din cauza lui, ori arata foarte foarte bine ori face o treaba excelenta sau amundoua.
Stai linistita nu te speria pentru atat. :p.
linarkfts întreabă: