Urgent spuneti parintilor fiindca nu-i de joaca cu sarcina la fetitele atat de mici!
Joaca asta de-a sexul trebuie sa nu se intample si nu este timp de pierdut daca-i gravida, de aceea trebuie spus parintior ACUM, chiar AZI!
Pacat ca nu ai parinti care sa te educe, ca nu bani sunt problema ci lipsa educatiei si supravegherea parintilor. Cum dumnzeu sa fii de 3 ani imperuan cu un copilas atat de mic si aucm faci sex cu ea...
Vai de mama ta....alt adolescent precoce (care se va vesteji la 45 de ani precum altii la 60 ) care nu are minimum de educatie sexuala, dar FACE sex. Daca ti ai dat drumul in ea in perioada fertila si nu exista probleme de fertilitate pe ambele parti, este gravida. Numai tu stii, daca stii...
Nu,nu mi am d at, dar dvs poate știți m ai bine ca ați avut un tată care sa vă învețe, eu nu am avut un tată sa mq învețe și nici în școală nu mi s-a zis dar nu cred ca este cazul ca caut scuze s au vinovați eu am intrebat ce pot face
Daca nu ai facut sex cu ea cu ejaculare inauntru in perioada fertila e ok. Relax
Majoritatea adolescenților de vârsta ta se educa din punct de vedere sexual de pe net, de la prieteni, cunoștințe etc, nu de la părinți. Internetul e plin de informații, într-adevăr nu trebuie sa iei totul de bun. Uite câteva dintre chestiile pe care trebuie sa le știi:
- nu va bazați pe perioada fertila a fetei, însărcinată poate rămâne oricând, bazati-va pe metodele contraceptive;
- NU este recomandata metoda retragerii, sunt șanse să rămână însărcinată chiar daca nu ejaculezi pentru că în timpul sexului se elimina un lichid care poate conține și spermatozoizi;
- folosește un prezervativ de calitate pe care să îl verifici înainte și după actul sexual, dacă înainte de sex vezi că e rupt sau că mărimea nu e potrivită schimbă -l neapărat, dacă după actul sexual vezi că e rupt în termen de 48 de ore se ia pastila de a doua zi.
Sunt nenumărate motive pentru care fata poate avea grețuri, majoritatea problemelor medicale des întâlnite au acest simptom. Nu știu exact când se face și testul de sarcina, interesează -te din surse sigure, și despre test și despre educație sexuală în general, mai ales că faci sex cu o fata atât de mică. Amândoi sunteți minori iar sa fii părinte adolescent e ceva foarte greu de conceput, deci trebuie sa aveți grijă. La fel cum a zis și Violeta, mai ales în cazul în care testul de sarcină e pozitiv, vorbiți -le părinților până nu e prea târziu să facă avort ( dacă luați aceasta decizie ). Toate cele bune!
Frate aia e, o lasi sa faca copilu si aia e. Avortul este crima deci trebuie sa il pastrezi. Asta e recomandarea mea frate!
Dany_Daniel_1998 întreabă: