Nu te mai gandi la ceea ce-ti spun ceilalti! Daca tu il iubesti cu adevarat, in ochii tai va fi mereu frumos. Frumusetea e relativa; un om poate parea urat doar in momentul in care nu isi exteriorizeaza adevaratul caracter, iar odata ce scoate la iveala gandurile si conceptiile lui, atunci incepi sa-l vezi complet cum este cu adevarat. Eu, de exemplu, indiferent de ce ar spune lumea, fie ca e prea batran, fie prea urat, as continua sa iubesc omul care ma face fericita si pe care il fac fericit.
Inseamna ca te gandesti si tu la ce spun cei din jurul tau. Daca l-ai iubii si aprecia, nu ti-ar pasa de ce spun ceilalti.
Spune-i ca este urat, sa vedem ce se intampla.
Pararea mea este ca ar trebui sa te desparti de el. "Te simti prost, esti..."
Hai sa iti spun eu puisor mic un lucru si sa il iei cu tine in mormant.Decat sa iei pe unu frumos,sa te duci cu el la petreceri, sa il prezinti prietenilor, familiei, si cand deschide gura sa fie ravagii, pur si simplu sa vorbeasca lumea mai rau ca la circ "Ete ba cu ce prost a venit si asta " Si chestii de genu.Mai bine iei unul care are cat de cat bunele maniere si bunu simt.E urat? Si ce? si eu sunt Barbatu se spune ca trebuie sa fie putin mai frumos ca dracul Treci peste, daca te face sa zambesti, cat de urat e el iti spun eu ca e o mina de aur doar ca aspectu nu il ajuta
Știi vorba aia: „cine zice, ăla e"? E adevărată. În plus, tu trăiești cu el, nu cu lumea.
Daca te afecteaza ceea ce spune gura lumii, atunci renunta la aceasta relatie, nu-l meriti!
Conteaza doar ce iti place tie. Daca tu il vezi frumos, ceilalti sunt ZERO BARAT. Chiar ai putea sa ii arati mai mult ce sentimente ai pentru el
Tu poate esti mai frumoasa dar nu ai caracterul lui. Aia care-l judeca, nu-ti sunt prieteni.
Ai stat 2 ani cu el degeaba . Daca te afecteaza parerea unora asa mult, inseamna ca nu tii indeajuns la el. Mai bine lasa-l sa-si gaseasca o fata care sa-l aprecieze din toate punctele de vedere. Nu fii egoista!
Multa lume judeca doar dupa "ambalaj" si nu isi dau seama ca mai important este continutul. Daca te simti bine alaturi de o persoane nu o indeparta de tine, doar pentru ca altii nu sunt de acord cu relatia ta si nu uita fiecare e frumos in felul lui pana la urma!
Daca il iubesti si iti place tie cum arata mai conteaza gura lumii? tinel langa tine ca dupa poate o sa iti para rau
Nu tebuie sa ii asculti. poate sunt gelosi., Nu poate exista o persoana urata, oricat ar fi de urata daca tu o iubesti asta o face frumoasa.
Si eu am o relatie de aproape 8 luni de zile..si trec prin aceeasi situatie ca tine sincera sa fiu eu ma pis pe parerile celorlalti...important este ca ne iubim