| Petrika_5696 a întrebat:

Am 18 ani am iubit o fata timp de 2 ani si acum m-a inselat cu altu vreau sa ma omor cu ce pot sao fac?

Răspuns Câştigător
| Eva a răspuns:

Asteapta o perioada, limpezeste-te si calmeaza-te. Ai 18 ani, ai toata viata inainte. Gandeste-te ca fata asta, relatia pe care ati avut-o, a fost doar o etapa in viata ta, ce e frumos si adevarat abia de-acum urmeaza. Nu te gandi la sinucidere, nu ai motive... gandeste-te cata suferinta ai provoca parintilor tai daca macar ai incerca.

25 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Cu tot respectul, dar ar trebui să spui Mulţumesc pentru ce ai acum/Era loc şi de mai rău/Eu sunt fată/Şi îţi spun că am trecut prin mult mai multe/Dar uite, că încă sunt aici/Am trecut peste toate care-au fost/Tu nu vezi că nu te merită?/De ce să te înjoseşti tu în faţa ei?/De ce nu cauţi şi tu o fată care să te merite şi să te aprecieze pentru ceea ce eşti?/Ascultă ce-ţi spun acum/Primul hop îl face pe al doilea mai uşor de trecut/Dacă reuşeşti să treci peste ce este acum, vei reuşi să treci şi peste ce va fi pe parcursul vieţii/Nu te închide în tine/Arată-i că nu te afectează/Că ea nu este ultima fată de pe Pământ/Că te descurci şi fără ea/Va vedea şi singură că a greşit/Şi atunci se va întoarce la tine cerându-ţi iertare, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat/Va realiza şi singură/Nu mai încerca să-i deschizi tu ochii/Doar mergi mai departe cu speranţa în mai bine/Speranţa reprezintă singurul semn de nobleţe sufletească

| wildthing a răspuns:

Eu nu am nimic impotriva sinuciderii, dar nu o face din cauza unei curve...gaseste si tu o cauza nobila.
Serios acum, de ce sa-i dai tu satisfactia asta unei femei de doi lei?

| wildthing a răspuns:

@ EnterSandman
Rade ciob de oala sparta.
Corect este "citeste-o" in loc de "citesteo", "ti-o spun" in loc de "tio spun"...si "iti cauti" in loc de "ati cauti".

| Sperman a răspuns:

Nu fa nimic necugetat, stai linistit est tanar, chiar foarte tanar fete mai sunt. Te-a inselat inseamna ca nu te merita, incearca s-o uiti, cauta pe altcineva.
Daca iti iei viata ce satisfactie o sa ai? O sa lasi familia indurerata, plus ca ar trebui sa te gandesti ca nu ai mai multe vieti ci doar una. Daca ti-o iei ce ai sa rezolvi? Iti spun eu o sa ajungi in pamant si o sa fii hrana pentru gandaci, sau poate crezi ca ajungi in Rai, frate nici nu sunt sigur daca exista asa ceva, deci nu fii asa de sigur. Pune-ti oridine in ganduri si incearca s-o uiti fiindca nu se merita sa faci asa ceva, ea pe tine nu te merita!
Lasa nu fii trist, asta e, fii barbat accepta realitatea! Fete mai sunt si mai frumoase si mai destepte si care stiu sa te aprecieze.
Nu fii trist ca s-a terminat, zambeste ca ai scapat de ea si ca nu mai pierzi timpul cu ea, o sa poti sa-ti cauti pe altcineva.
Intr-o buna zi vei gasi persoana care stie sa te iubeasca asa cum o iubesti si tu pe ea, repet, nu fa ceva necugetat. Fii barbat!
Succes!

| Mihai7best a răspuns:

De ce te-ai omora pentru o fata? Lasa ca isi dea seama ce o pierdut si o sa vezi cum vine inapoi la tine happy

| vOdK a răspuns:

Frate! nu are rost sa faci asta! dale in *** de fete. stiu senzatia. mai bine nu mai iubi. doar profita de ele! iti zk eu cum mi-au zis si mie altii si e muuuult mai bine asa! bafta multa! si nu uita niciodata ce tiam scris!

| Hassel a răspuns:

Daca te omori, primesti doar un bilet dus spre iad, iar toti te vor considera las.Ca sa nu mai fii atat de suparat, asculta piesa Spike-sub papuc. http://www.youtube.com/watch?v=1NSL7SqzTjE -asta e linkul; pe mine m-a ajutat de cateva ori melodia, te sfatuiesc sa o asculti si tu;)
Si acum referitor la sinucidere:))sunt o infinitate de metode, dar sunt dureroase...cred ca cel mai nedureros e cu somnifere...
Dar acum sa fim seriosi...esti barbat sau gaina? Lumea da pe afara de fete bune;)Da-o @#&%$@ de ^#$$^%# care te-a inselat, viitorul poate fi mai bun;)deci lupta frate, nu fi prost:)

| Diana_4238 a răspuns:

Vrei sa te omori pentru o fata? ai baut petrol? dragutzu daca se zice ca dupa baieti si tramvaifetele sa nu alerge never, la tine putem sa zicem ca dupa fete si tramvai sa nu alergi never! big grin

| bebitzuluy a răspuns:

Cum sa faci asa ceva pentru o fata? Nimeni nu merita sa faci una ca asta! Ai toata viata inainte! Nu este ultima fata de pe pamant! NU FACE UNA CA ASTA! Nu se merita!

| EnterSandman a răspuns:

Inainte sa te "omori", ia un dex sau o carte de romana si citesteo, nu de alta dar macar sa nu mori prost.
si un sfat mai serios:
nu exista fata/femeie pe lumea asta pentru care sa merite sa te sinucizi, tio spun din proprie experienta, mai bine ati cauti alta decat sa cauti un mod prin care sa te sinuciziwinking

| EnterSandman a răspuns:

Wildthing

taci ma ca vream sa il enervez pe om sasi ia gatu, eu oricum as praf la limba romana, recunosc...nu mai stiu de cate ori am ramas corijent laughing

| Suzzy_5903 a răspuns:

laughing) Mai bine omoar`o pe ea.Glumeam:* nu ai de ce sa faci asta, nu merita sa iti iei viata pentru una care nu merita.Sunt fata si totusi nu inteleg ce e in cap la unele de isi inseala prietenu straight face Eu zic sa cauti pe alta si o sa o uiti repede nu face o prostie. Tu poate incerci sa te omori, dar daca nu se intampla si ramai cu sechele pe viata? Nu cred ca te-ai gandit la asta :* Cauta o fata care sa merite sa fie iubitaa:X
bafta!:*

| IIIx333III a răspuns:

Nu te omora. Daca e ea este proasta, o sa gasesti una mai desteapta. Dar... cel mai sigur este o gura de furadanwinking

| Schoompika a răspuns:

Mai bine nu ai faceo cu nimic...treci peste, cautati alta prietena

| Schoompika a răspuns:

Nici nu ma mir de ce nu vrea sa se intoarca la tinerolling on the floorESTI PROSTA, BA! Nimeni nu te va baga in seama daca o faci pe idiotul de 4 ani care nici macar nu stie sa scrie corect cuvantul,,m-a"SAU,,sa o" CARE NU SE SCRIE LEGAT NICIODATA( doar,, S-O")Asa ca nu te mai plange atata si invata, scrie si exerseaza la gramatica!

| deeandre a răspuns:

In niciun caz sa te omori, nu rezolvi nimic... nu ii arata ei ca tu suferi, arata-i ca nu iti pasa, asta o doare pe ea cel mai mult...credema sunt fata:*

| deeandre a răspuns:

In niciun caz sa te omori, nu rezolvi nimic...nu ii arata ca tu suferi, si ca te doare, arata-i ca nu iti pasa, asta o doare pe ea cel ai mult ...credema sunt fata:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa faci asta finca fete mai sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te omor las-o in colo de fata mai exista vreo 2 miliarde de fete de varsta ta dc sa te omori pentru ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ehh, stii vorba aia? Fete gasesti pe tot drumul, nu s-a terminat pamantul la o fata. Daca te-a inselat, lucrurile sunt clare. Las-o in pace, ridica-ti capul si mergi inainte.Nu merita. Ai 18 ani, trebuie sa inveti sa treci prin incercari si sa fii puternic. Da-ti 2 palme si gandeste-te ca nu merita sa faci asta pentru ea.

| adyzone a răspuns:

Mai bine ii omori pe ei!

| maverick0102 a răspuns:

Dao dracu! fete mai sunt...
dupa ce m-am certat cu prietena mea pe care o cunosteam de cand eram mik, am zis ca nu mai gasesc fata ca ea. dar cu timpul am uitat-o...si acum cand ne mai intanlim prin cartier o vad doar ca pe o simpla vecina...

| robertdulcerau a răspuns:

Frate batel pe ala de se caca pe elwinking si pe ia bagameasi **** in mm ei de tarfa

| Petrika_5696 explică:

Ea nu vrea sa se intoarca la mine inapoi dc?

| magdalenaa a răspuns:

nu fa asta numai nebuni se omoara pentru o fata