anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani. cum naiba sa am asemenea parinti ca, si la varsta asta, sa imi dea ore de venit acasa straight face? Vara la ora 10, cel tarziu 10 jumate trebuie sa fiu in casastraight face. nu ca imi place sa umblu pe strazi, dar de exemplu daca ziua e canicula, macar sa stau la o gura de aer seara dupa 8, nu o ora-2. Daca ar spune sa vin acasa la 12 as fi cea mai fericita, mi-ar ajunge. Ce as putea sa fac sa ii conving ca nu patesc nimic si ca stiu sa-mi port de grija? Cateodata nu au incredere nici in copiii prietenilor nostri de familie. rolling eyes nu mai stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 15 ani si stau p'afara pana pe la 11 si ceva/
Toata treaba e sa le spui cu cine esti, unde si ce faci\
Sa ii suni mai des ca sa nu'si faca griji thinking
Probabil nu au incredere in tine sau sunt ei prea severihappy.
Si la mine sunt seri in care ma suna mama de 5 ori ca sa ma intrebe ce fac si unde suntlaughing), dar i'am zis sa nu mai faca asta si a inteleswinking. succes!:*

19 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

Draga domnisoara ca fiind baiat si eu aveam ora de intrat in casa acum wow nn ani si un baiat de 22 ani care si el m-a ascultat si este bine. Anturajul si ce se intampla in ziua de azi dupa "democratie"89. Le dau dreptate parintilor tai. si cand tu vei fi la randul tau parinte ai sa vezi cum iti este.

| carminaburana43 a răspuns:

Doamne,doamne de ce nu esti baiatul meu...eu abia astept sa mearga si baiatul meu undeva ca are exact virsta ta, asa trebuie sa duc lucru de lamurire cu el ca nu poate sa-si petreaca toata vacanta in fata calculatorului...sa mai mearga si el printre tineret.Acum in vreo citeva rinduri cu greu s-a lasat convins de sora lui mai mare si prietenul acestuia sa mai mearga si el undeva.Eu il tot trmit si f greu merge eu m-as bucura sa am un asemenea fecior sa ii placa sa tot mearga, sa isi traiasca viata ca viata asta e asa de scurta si daca nu o traim la momentul potrivit raminem doar cu pareri de rau.Si sotul meu a amurit la 49 de ani, a fost bolnav de la virsta de 37.Pai eu cred ca parintii tai se tem pentru tine dar trebuie sa-si dea si ei seama ca nu pot sa-ti tina mereu luminarea si ar face mai bine sa aiba incredere ca Dumnezeu te are in grija lui si te fereste de rele.Ca daca e sa t-i se intimple ceva se intimpla si ziua nu trebuie sa fie neaparat seara.Din pacate nu toti parintii inteleg ce inteleg eu.

| RimePeHartie a răspuns:

Te inteleg! si sora mea are 19 ani si o lasa pana pe la 11 asa. norocu ei, cateodata adorm parintii si mai vine pe la 12. Off, spune'le unde te duci, ce faci, cu cine si da'le o anumita garantie ca esti in siguranta intr'un loc sigur. Succes

| tuGatita a răspuns:

Uh si eu am tot varsta ta si is cam in aceeasi situatie. doar ca ai mei nu imi zic ora la care sa vin acasa, dar in caz ca vin dupa 10 jum mai apar discutii. eu as zice sa vb serios cu ei. ca nu te vor tine asa toata viata. uite...ii rogi sa te lase afara macar pana la 11 apoi mai maresti tu asa ora, eu cel putin asa procedez. nici nu cer voie nici nimic.dar la mine e altceva, ca parintii stiu ce imi poate mie mintea daca nu ma lasa sa ies. ca ies singura din casa si ma intorc cand vreau eu fara ca ei sa stie asa ca nu au incotro, nu trebuie sa se opuna. oricum incearca sa nu iesi in fiecare seara...fa pauze, una da una nu asa ca sa vada ca esti cuminte. explica-le unde si cu cine mergi si le zici ca pentru orice ar vrea ei te pot suna. asa sa mai prinda incredere. bafta!

| DouaPuncteD a răspuns:

Hei denisa, stiu cum e,

Parintii difera unii de alti.Totusi nu e bine ce fac, sunt multe cazuri cand unii copii decid as lua viata din cauza ca nu au libertate...da. spune-le ce ai pe suflet

hai te-am pupat :*

| Tiberius a răspuns:

E trist.

| Yoana a răspuns:

Parintii tai sunt foarte grijulii si vor sa te protejeze. Nu trebuie sa ii invinoieste pentru asta ar trebui sa ii intelegi pentru ca si tu daca aia avea un copil cu siguranta ai face la fel.batting eyelashes Ei iti vor doar binele si aici nu este vorba ca nu au incredere in tine.happy eu zic sa ii intelegi si sa nu mai zici ca nu au increderebatting eyelashes. te inteleg ca ai 18 ani si esti majora si asa dar cu toate asta inca mai stai pe banii parintilor tai si ei nu fac asta din rautate ci pentru ca te iubesc. probabil ca stiu ca odata vei pleca iti vei face o viata proprie si vor sa fi alaturi de ei pana atunci. happy

| 1992 a răspuns:

Convinge-i ca nu vi singura pana acasa si ca nu ar putea sa ti se intample ceva

| yhsay a răspuns:

Eu am 20 si mie tot la fel imi fac; doar ca eu nu-i ascult laughing

Oricum, de obicei, ajung pana-n 11 acasa si mereu maica-mea incepe cu discursul " la ora asta se vine?" etc etc.

Dar totusi, fiecare parinte e altfel, am o prietena intr-o situatie mai rea decat a ta, e de-o seama cu mine si la 8 ea trebuie sa fie acasa (vara). Iarna nu mai zic, 6, 7 cu indulgenta.

Fiecare are parinti diferiti dar cred ca solutia intr-un caz de genul este sa discuti calm cu ei si sa le explici ca nu umbli hai hui singura pe strazi si ca de dat in cap, ti se poate da si-n timpul zilei, nu neaparat la 10 noaptea (proprie experienta). Incearca sa le propui mai intai sa te lase pana la 11 si apoi, "intarzie" si tu cate 5-10 minute cateva zile la rand. Incet incet or sa se obisnuiasca cu venitul mai tarziu acasa. Plus ca daca esti din Bucuresti, poti sa argumentezi si cu noul program RATB care functioneaza si dupa ora 11.

| helgione a răspuns:

Da ce e musai sa ii si asculti? ia incearca sa intarzii azi o ora, maine doua ore, si tot asa. vezi ce se intampla. ( se vor obisnui )

| Serafir a răspuns:

Pe mine la 6 ani ma lasa pana la 1 afara ca nu aveam chei si ei pleca in oras laughing, impunete numerge cand ti se cere de mai multe ori si la un moment data se satura si lasa de la ei... mergi acasa cu scuze penibile din ce cauza ai i ntarziat de fiecare data si se satra ei sa tot iti zica cand sa mergi acas. succes, ei doar sunt ingrijorati...

| CrazyGirl2 a răspuns:

Woow...eu am 12 ani si cateodata stau afara pana la 1-2, da numa cand sunt la tara la varamea.in rest pana la 11-12. spune`le ce ai pe suflet si ca ai si u o varsta, si ca estideja matura, pot avea incredere in tine...bafta

| ktyi a răspuns:

Nu stiu ce sfat sa.ti dau, dar eu am 13 ani si ma la si pana la 12 noaptea pe afara... asa sunt unii parinti "mai grijulii"...

| Costy3000 a răspuns:

Pai le zici lasa-ma bre si pe mine afara date-n khaiele ca deja a 18 ani si stau pana la 10 jum daca nu iti convine lasa-ma sa plec laughing) eu asea le-am facut si stau cat vreau eu laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmmm...uite, eu te inteleg si pe tine, si pe parintii tai sad
eu am aproape 20 de ani, si parintii mei tot asa imi fac, ca si tie. eu ii inteleg, pentru ca am vazut ca lumea e rea happy crede-ma, am ajuns sa-mi fie frica sa umblu singura pe strada happy o sa fii si tu mama si o sa vezi cum e. sad
oricat, asa sunt parintii, mai ales cu fetele... te :* si ai grija de tine :*

| ZeroCool_9224 a răspuns:

Pe mine ma alunga de-acasa

| WapSter a răspuns:

La 10 acasa, am 17 ani si se intimpla des ca nu dau pe acasa cite 48 orelaughing... Convingei ca sunt alte timpuri, acum la 10 abia ncepe sa se intilneasca lumea, nu ca pe vremuri ca la 10 deja se termina tot... Explica ca deja ai o virsta cind poti sa ei singura decizii, si daca nu te lasa nici asa incepe cu chistii de genul ca nu aveti incredere in mine si de astea.
Am uitat sa zic ca eu sunt baiat da pe la 15 ani am inceput sa nu mai vin pe acasa noptile si am avut probeme dar daca stiu cum sa vb ii convingi usor.winking

| Madara a răspuns:

In primul rind sa asculti parintii
intra doilia sati cati vreun baiat care sa poata sa convinga parintii tai ca te va proteja si ca te iubeste enorm

| LordUndead a răspuns:

Eu am 14 ani, iar ai mei imi dau voie sa fac aproape tot ce vreau. Spune-le alor tai ceea ce ai pe suflet.