Nu faci nimic mai mult de atat! Nu uita ca roata vietii se intoarce, cand ti-e lumea mai draga, si "dobanda" o sa te striveasca!
Vezi-ti de scoala, de bac, si cauta-ti un prieten ca lumea, care sa te fac sa nu iti mai fuga ochii si mintea la altii!
Daca toti ar da frau liber atractiilor exercitate de cate altcineva, din afara, unde am ajunge?!
Te-ai pus in locul sotiei lui?! cum ti-ar place sa afli ca alta iti vrea barbatul?!
"Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!"
Trebuia sa intelegi din refuzul lui de a-ti da numarul ca nu au rost complicatii! rezuma-te sa vezi o figura placuta pe traseu, si gata!
Esti atrasa de el deoarece nu este "disponibil", cred ca este doar un capricu de moment. iti recomand sa-ti cauti un bait singur care nu are familie, vei avea mai putine probleme si nu vei suferi mai tarziu.
Daca erai maritata si sotul tau, tatal copilului vostru o ardea cu o pustoaica de 18 ani cum era? nu esti constienta deloc. mi s-a intamplat si mie. dar mai mult decat sa flirtam, nu s-a intamplat nimic, desi el ar fi vrut.pentru ca nu asa se face.lasa-l in pace sa-si vada de familia lui!
Nu e bine ceea ce faci, dintre toti disponibili ti s-a pus pata chiar pe el daca nu era insurat si nu avea nici copil era altceva dar asa mai bine il lasi in pace, pune-te in locul sotiei sale, nu cred ca ti-ar conveni sa fi in locul ei.Nu s-au terminat baietii, ai din ce sa alegi
E nasol dar trebuie neaparat sa te retragi! e adevarat ca tu nu ai intentia de al desparti de sotie dar chiar asta faci fara sa-ti dai seama. Ti-as da un sfat mai prietenesc pentru ca asa fac de obicei dar de data asta iti zic clar sa rupi legatura. Poate nu-ti dai seama dar in felul asta distrugi o casnicie iar copilul poate avea de suferit mult( gandeste-te ca tatal tau v-ar lasa pe tine si pe mama ta pentru o pustoaica de varsta ta) nu cred ca e prea placut si stiu ca iti e greu dar trebuie sa iti infrunti de data aceasta sentimentele
Cum ce sa faci? Daca nu vrei sa se desparta de sotia lui incearca sa nu te mai gandesti la el.Gandeste-te la copilul lui.
Nu se poate ceea ce vrei sa faci tu. Pune-te in locul sotiei sale, ai de grija ca totul se plateste in viata, si roata se intoarce, si el oricum cred ca este destul de matur incat sa gandeasca, iar daca ar fi ceva intre voi nu ar fi decat o partida de sex. Asta vrei sa fi? Sa te culci cu oricine doar pentru ca te atrage. Gandeste-te mai bine!
Eu zic sa-ti vezi de treaba ta daca nu vrei sa-l desparti de nevasta! Te inteleg ca te simti atrasa de el, dar totusi gandeste-te ca e insurat si poate isi iubeste sotia si copilasul! Ai grija cu el ca poate te duce cu vorba, vazand ca u ii faci ochi dulci si se va folosi de tine. daca tie iti comvine sa fii amanta lui, treaba ta, dar nu cred ca va ajunge vreodata sa-si paraseasca sotia si copilul pentru tine. Probabil ca el te vede ca pe o pustoaica si daca mai insisti mult, te ia odata, te f_ _e si gata... se incheie povestea ta dragoste.
Ar fi bine de te-ai gindi mai bine si mai ales la soarta acelui copilas cit ar putea sa sufere de despartirea parintilor. Iar tu la asa o virsta cind abia incepe viata poti sa-ti gasesti orice iubit ai vrea.
Lasa`l in pace. Cel mai bine.
Mai ales ca are si copil
Si ia`ti unul mai tanar!
O da, cunosc scenariul: eu aveam 17, el 40 si cu o sotie de 22, copil de citeva luni. El mi-a ascuns ca e insurat a 2-a oara. M-a tot aburit vreo 2 ani si intr-un final ne-am despartit. M-a lasat fara vreo explucatie, pur si simplu a incetat sa ma caute. Inchipuieti cum m-am simtit. Au trecut 3 ani de atunci si inca nu l-am uitat. Vezi sa nu fie asemanatoare povestile noastre. Intradevar s-a intimplat asa. Trist...
Tu esti normala la cap, daca ti-a f. e du-te fata ca sunt baieti peste tot, nu te gandesti la nevasta si copil, el normal casi doreste sa ti-o traga ca si eu as face la fel ca asa suntem noi barbati dar nu e corect. mai bine cauta pe alt cineva.
Gandeste-te bine la ceea ce simti, sincer cred ca vrei sa te distrugi singura, mai distrugi si o familie pe langa, gandeste-te doar la copilul acela si incearca o perioada sa eviti orice contact cu respectivu sau chiar de tot, bafta!
anonim_4396 întreabă: