| rtrmh a întrebat:

Am 18 ani imi este frica sa fac dragoste pentru ca inca penisul penisul nu-i maare cum credetz la chitzi ani va fi normal....ashtept urgent raspunsuri pzzz

Răspuns Câştigător
| deearrr a răspuns:

Depinde de persoana! desi la varsta de 18 ani teoretic ar trebui sa fie destul de dezvoltat, sunt multi baieti care isi incep viata sexuala inca mult mai repede, ceea ce inseamna ca le e destul de dezvoltat! de regula organele sexuale la barbati se dezvolta pana in circa 20 de ani! asadar tie s-ar putea sa-ti mai creasca dar nu foarte mult, sau poate daca in circa 1 an nu observi modificari din punct de vedere al lungimii inseamna ca ti s-a stagnat cresterea lui,adica va ramane la dimensinunea actuala! si chiar si asa nu trebuie sa fi frustrat indiferent de dimensiune,nu ai de ce sa-ti fie frica e ok, trebuie doar sa fi atent la detalii care impodobesc atmosfera incitanta dintre tine si partenera, din totdeauna se spune ca marimea nu conteaza! asadar indiferent ce marime are penisul tau(in stare erecta) va fi ok, si poti sa-ti incepi viata sexuala de oricand, doar sa te simti pregatit psihic! BAFTA!

| rtrmh explică (pentru deearrr):

Mersi de incurajare...

4 răspunsuri:
| DPaul a răspuns:

Nu e neaparat sa il ai imens.Sa fim serios fiecaree are cat poate.Dar totusi la 18 ani ar trebui sa...Adica eu la 16 ani am cu ce am mandri laughing

| Marius019930 a răspuns:

Stai linistit oricum pe fete nu le intereseaza marime penisului ci grosimea portofelului Daca macar ai 14 cm e ok sub 12 e naspa

| Minniie a răspuns:

Corpul fiecăruia dintre noi se dezvoltă într-un anumit ritm. E posibil să te mai dezvolţi pe parcursul următorilor ani. Corpul masculin se dezvoltă până pe la 23 de ani, deci mai ai timp. Şi în plus dacă cineva te iubeşte nu se va uita la mărimea din pantaloniwinking. Aşa că ai încredere în tine. În speranţa că ţi-am fost de folos, Minnie!