Dentist si medic internist.
Mai poti incerca sa rontai putin patrunjel sau cateva boabe de cafea si iti intrebi parintii daca are efect. Dar cel mai sigur e la medic si facut si analize. Sa nu fie semn de ceva mult mai grav!
Citeste urmatorul material/articol : http://www.cdt-babes.ro/articole/halena-halitoza.php.S-ar putea sa gasesti care sunt adevaratele motive sau ce ar urma sa faci in viitor. Multa sanatate!
Mergi la doctor, el o sa iti spuna care e cauza, iar daca nu vrei sa mergi la doctor, trebuie sa incepi sa mananci sanatos, sa te lasi de fumat, sa nu mai bei atata cafea, sa te speli mai des pe dinti, si pe limba.
Dar, poate ai vreo boala, si doar medicul te poate ajuta
Ai putea sa mergi si la dentist.
Cariile le am tratate. am făcut acum ceva vreme analize si au ieșit Ok, pe Dinți ma spăl regulat, de fumat nu fumez, iar de mâncat, mănânc normal zic. Chiar îmi e jena de asta, mai bine nu dau curs nici unui băiat. O sa ma duc pe la 25 de ani la o banca de sperma sa fac o fertilizare in vitro sa am copii, și cam asta e
Oare restul persoanelor care se confrunta cu asta, cum fac?
Eu de exemplu, daca as fi cu o fata ca tine, daca mi ar placea ca persoana, as accepta defectul asta, dar da, sunt persoane care se confrunta cu asta.
Totusi, poate e doar in mintea ta, e doar un complex, poate nu e asa rau.
Totusi, incearca sa schimbi dieta.
Mirosul din gura, nu e din cauza nespalatului pe dinti, e din cauza acidului gastric din stomac. Cel putin asta stiu eu.
Ar trebui sa mergu la medicul de familie. El te poate indruma.
Repet ca mirosul vine din cauza stomacului si nu a dintilor sau a limbii.
E posibil sa suferi de boli stomacale fara durere cum ar fi gastrita de reflux.
Sper sa iti rezolvi problema. Cu rabdare o sa fie bine. Succes.
De la un timp pățesc și eu asta cu mirosul și un gust ciudat dar nu am Băgat o in seama o săptămâna și a dispărut probabil ceva de la fiere sau rinichi stai calma bagă gume ca trece
KatiMe27 întreabă: