anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani, imi place de un baiat de 16 si lui de mine, dar nu stiu, cred ca nu a mai avut pana acum prietena [nu am de gand sa il intreb] si nu stiu cum sa ma port cu el adica cel putin mi-e frica sa nu gresesc cu ceva si de-aia "nu stiu" sa ma port cu el, sau sa il sperii laughing) asa de felul lui ii un baiat dezghetat, dar am vazut ca atunci cand este cu mine este diferit.parca il linistesc straight face ceva sfaturi cum sa ma port?

Răspuns Câştigător
| stef87 a răspuns:

Daca il linistesti, il faci sa fie altfel, incepe sa fie interesanta treaba, sa fie cu totul diferit de mult vestita placere. Pentru el nu esti doar o fata frumoasa, desteapta, ci si una care ii creeaza echilibru in interior, esti persoana de care are nevoie.
Tot ce trebuie e sa continui sa fii tu insati. Ce ar trebui sa schimbi in caz ca nu faci asta deja e sa comunici cu el cat mai deschis pe ceea ce doreste, glumeste cu el, fa-l sa simta ca poate avea incredere in tine, ca nu musti! Acorda-i minimul de afectiune de care are nevoie (minim am spus!) incat sa vada ca esti persoana aceea speciala de care are nevoie.
Sa nu uiti sa mentii un minim mister, sa fie o continua cucerirewinking dar in acelasi timp sa-i oferi si acea siguranta ca te are langa el. Te vei descurca, stai linistita!
Ok, sentimentele sunt inselatoare, mai ales pentru neexperimentati, dar daca stiti sa comunicati sincer si sa va intelegeti, puteti realiza multe (sau, in cel mai rau caz, puteti ramane prieteni foarte apropiati).

2 răspunsuri:
| junioru_4096 a răspuns:

Poarta-te normal...happy

| kate_3254 a răspuns:

Avand in vedere ca tu esti mai mare nu ar trebui sa fie frica in a te comporta cu el.Fii naturala! La cat sunt de dezghetatii la minte generatiile din ``94 -``95 nu-ti face probleme!tongue