Ai 18 ani, esti majora...mai bine iti asumi faptele si de ce sa se supere? el e virgin? in plus, ti.ai pierdut virginitatea cu altul in timp ce erai cu el? daca a fost inaintea lui nu vad unde e problema
O relatie are nevoie de sprijin ca sa reziste. Si aceste proptele pe care se sprijina se numesc: comunicare, intelegere, incredere, respect reciproc si, desigur, iubire.
Cum va rezista relatia voastra numai cu o proptea, gandeste-te bine. Rusine nu este in ceea ce ai facut, majoritatea tinerilor in ziua de azi au inceput viata sexuala inainte de casatorie. Rusine este in a distruge o relatie prin minciuna, lipsa de intelegere, distrugerea increderii, gelozie si egoism.
Tu dupa cateva luni de relatie te gandesti la logodna?
Probabil te aventurezi si cu asta ca si cu primul... In rest, ai 2 variante: ii zici adevarul sau il minti ca de la nu stiu ce efort fizic intens ti-ai rupt singura himenul.
Eu zic sa ii zici acum adevarul, mai incolo va va fi mai greu si tie sa ii zici si lui sa inteleaga. spune-i ca a fost o greseala ca s-a intamplat o singura data etc dar spune-i cat mai repede
Ar fi bine sa-i spui adevarul. Ce daca nu mai esti virgina?! Doar nu s-a cuplat cu tine doar pentru asta!
Ce frumos... logodna. Cred ca ar trebui sa-i spui de pe acum sa stie la ce sa se astepte decat sa vada el mai incolo ca nu mai esti virgina. Este o rusine, intr-adevar, d-asta niciodata o fata nu se gandeste si la consecinte cand face ceva, imediat se grabeste ea si cand colo o da in bara. Deci, poate ca se va supara dar daca te iubeste intr-atat de mult te va ierta, nu-i asa?
Daca spui ca au trecut 6 luni de la dezvirginare, inseamna ca relatia actuala are 5 luni, in cel mai bun caz. Asta inseamna ca o relatie in adevaratul sex al cuvantului aveti de doua-trei luni. Dupa atat de putin timp tu esti indragostita nebuneste iar el vrea logodna? Ce incerc sa spun este ca s-ar putea sa visezi iar cai verzi pe pereti si sa nu realizezi treaba asta.
Pai e vina ta ca l-ai lasat sa creada ca esti virgina! L-ai mintit si acum il dezamagesti, bravo tie. Spune-i cat mai repede, cu cat amani mai mult cu atat vor fi consecintele mai grave.
Nu exista. Timpul inapoi nu-l poti da. Ii poti spune ca nu mai esti virgina, si poate te intelege. Na.ce sa iti zic eu..Nu prea ai alta metoda!
Da,e o oarecare presiune la varsta asta a adolescentei mai ales cu dezvirginatul asta. Drept sa spun,parerea mea personala, momentul dezvirginarii ar fi acela in care exista contact fizic si psihic placut, intim, frumos, etc de partea ambilor parteneri.Asa ca te-ai dezvirginat la o petrecere dupa ceva alcool, drept sa spun eu personal nu prea o consider dezvirginare. Poate gresesc nu stiu.Eu zic sa il iei usor si sa ii spui care e treaba pana la urma.ii explici situatia si cunjunctura in care s-au intamplat evenimentele si ca a fost o chesti pe moment si o prostie si din astea, ca nu a insemnat nimic pentru tine, bla, bla si ca ai vrea sa simti adevaratele senzatii ale dezvirginarii cu el.
Oricum... daca e de moda veche si tine la tine o sa fie putin bosumflat, dar o sa-i treaca.Cat despre logodire...eu zic sa nu te grabesti.Mai asteapta..cunoasteti-va mai bine, spuneti-va intimitatile, faceti-va intimitatile voastre si daca consideri ca e totul ok te poti si logodi, dar mmm am ajuns la parerea ca nu prea e bine in ziua de azi sa te complici prea tare cu obligatii pana la varsta de 25-30 de ani.90% din cazuri in care s-au casatorit prea devreme in zilele astea relatiile lor au esuat.Sunt multe ispite, multe tentatii, multe oportunitati, etc luati-o usor succes
Draga radu iti multumesc foarte mult pentru gindirea ta sincera dar foarte sincer de abia asteptam momentul cind ma dezverginat mi-a placut foarte mult am avut o mare placere chiar la virsta asta este foarte bine ca am inceput mai de micuta si foarte mult si cu sufletul la gura momentul cind am nascut acuma 4 lunissi am dat viata la o fetita grasa si frumoasa si santoasa si momentul cind am facut logodna si mam bucurat mul ca sint maritata si gravida cea mai mare bucurie a fost cind am ramas gravida si am pus testul de sarcina si mia arat ca sint gravida dupa mult sex zi si noapte cu baiatul care il, iubesc ca lumina ochilor este ingerul meu pazitor si sotul meu asa ca radu este mult mai bine cind iti icepi viata sexuala de mica nu conteaza cu cine si cu citi conteaza mult sa te intelegi bine cu iubitul sa te iubeasca mult iubitul meu nici nu la interesat cine ma dezverginat si ca nu ma dezverginat eu pentrul sint viata lui si fetita noastra nu la interesat cu citi am facut eu sex stie cine ma dezverginat si cu cine am facut-o dar acuma conteaza familia noastra copilul nostru si ca ma iubeste ca pe viata lui si eu pe el mai mukt ca pe viata mea si pe fetita noastra e sufletu nostru si al parintilor mei asa ca radu iti urez multa sanatate si o fata frumoasa care sa te iubeasca mult si sa nu va despartiti niciodata
Pai, ori il minti si zici ca sunt unele fete care nu sangereaza la primul contat sexual ori ii zici ca visai, si ca ai gresit si ca na...pare rau. Daca te iubeste va trece peste asta.
Da marijuana spune-i adevaru si fac 17 ani si numai sint virgina de mult mi-am inceput viata sexuala de mica sincer si prietenul meu cu care sint acuma cu el de vreo 3ani i-am zis ca numai sint virgina si nu la interesat asta este foarte bine ca numai esti virgina nu asta conteaza intro relatie este bine ca ai facut-o sex demult si ca numai esti virgina e o treaba foarte buna iti zic foarte sincer conteaza sa va intelegeti bine voi doispunei adevarul daca el te iubeste si tine la tine te iubeste si asa dezverginata daca vrei si nu te superi pe mine intra pe mesul meu luiza_puisor si stam de vorba mai mult cu drag luiza te pup si astept mesajul tau
idkandrei690 întreabă: