| Guys a întrebat:

Am 18 ani jumatate si am relatie de 6 luni, stam impreuna este totul perfect.Sunt virgina si am incercat de cateva ori sa facem ceva doar ca tot timpul ma blochez si spun Stop.M-ati putea ajuta cu cateva sfaturi pentru a putea trece peste limitele astea?
Fara misto, va rog!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu esti pregatita psihic, poate ar trebui sa mai astepti.
Nimeni nu te poate ajuta, odata ce nu stim ce te sperie de dai inapoi. Care sunt adevaratele motive care te fac sa te opresti.
Cand vei fii sincera cu tine si vei recunoaste ce te opreste, probabil vei gasi si raspunsul, ca sa mergi inainte sau sa-ti cauti un alt barbat, pentru care sa ai sentimente puternice si sa i de daruiesti fara pic de frica sau retinere.

| Plato a răspuns:

Daca nu te simti pregătita, nu o faci, pur si simplu. Trebuie sa fie ceva natural, nu fortat. De ce te-ai grabi?

| N0H4CK a răspuns:

Probabil ție frica că, după, nu o sa mai fii la fel. Te temi că nu vei mai fi tu însăți, nu o sa mai fii "fetița mamii". E doar o paranoie de care ar trebui sa te descotorosești. Sexul e ceva normal și natural.
Sau probabil nu-l iubești și nu simți nevoia de a o face cu el.

| Gabriela1Gbby a răspuns:

Ai aceste limite din cauză că fie îți este frică, fie nu te simți pregătită deși teoretic asta cu pregătitul ține de persoana pe care o ai alături și dacă simți că îl iubești foarte mult și asta este reciproc. Dacă vrei să faci asta și îl iubești ar trebui să te lași sedusă de partenerul tău, să îl lași să te atingă pasional, cu siguranță va ști să facă asta, iar tu nu ar trebui să stai cu frică că se poate întâmpla ceva și să lași totul să vină de la sine.