| Dracvi a întrebat:

Am 18 ani, nu am prietena si ma masturbez, insa nu ma simt satisfacut... Are cineva o alta metoda? FUNDA la primul raspuns care ma ajuta!

Răspuns Câştigător
| CybeRAthlete a răspuns:

@ andradat nu e neaparat asa. eu de multe ori le-am spus fetelor ca vreau o implicare atat emotionala cat si fizica si au fost super ok, nu m-am lovit de problema cu fugitul pana acum happy

@ superboy18 : sa zicem ca inteleg oarecum... ai 18 ani, bun, te masturbezi, bun, nu ai prietena, bun, dar ai avut pana acum? pentru ca daca nu, ar putea fi o problema. o lipsa de incredere in tine, o problema de personalitate, lucruri care nu se rezolva cu una cu doua...

27 răspunsuri:
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| Orannginna a răspuns:

Si nu te simti frustrat sa mai si expui acest fapt cu atata lejeritate?

| andradat a răspuns:

Incearca sa iti gasesti o prietena deoarece nu e bine ceea ce faci. Stai si tu pe mess, baga'te in seama cu fete, glumeste cu ele si asa mai depaarte. Dar niciodata da nu dai semne ca vrei doar sex ca o sa fuga fetele de tine.

| Crisu a răspuns:

Du-te si fa-o in realitate. E mult mai satisfacator.

Alte răspunsuri
| zarkon a răspuns:

Păi o altă metodă ar fi... o gagică gonflabilă, cred că se găsesc în comert!

Alte răspunsuri
| michaelj a răspuns:

It's my man superboy18. How you doin'?

| rosto a răspuns:

Du-te la un sex shop si o sa ai de unde alege. happy

| Ionutzz97 a răspuns:

Pai fa-ti o prietena sau du-te si tu la curve din astea pe centura

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti bun

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel ca mine

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O prietena e ceva deosebit, dar se intampla sa mai ai si perioade in viata cand esti singur si atunci mai apelezi si la autosatisfacere. Eu iti propun sa iti gasesti o prietena. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ai nicknameul "superboy18"?
laughing)

| PaLeRMo a răspuns:

Sunteti culmea laughing)

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| raducu121 a răspuns:

Sti cum e bancul ala cu rusu rusi atacau un sat si unul s-a dus in put si un rus il intreaba e cineva acolo taratu e cineva acolo mai bine ma duc in padure mai bine ma duc in padure zise taranul dar mai bine nu arunc o bomba atunci taranul a zis mai bine du-te in padure{{{{

Alte răspunsuri