| timonpumba a întrebat:

Am 18 ani, prietena 15, o iubesc, am refuzato odata de la sex, pe urma n-am putut, o faceam des si m-am saturat, ne despartim cred, ea zice cam folosito... ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Anemona a răspuns:

Pai si nu ai folosit-o? faceti o pauza dar ramaneti in relatie si te hotarasti dupa; D

| claus a răspuns:

Deci omule, dupa cum bine stim cu totii, astea tinerici vor mult si gros si iar mult. daca nu esti in stare sa ii oferi, e bine ce faci tu. renunta, va gasi ea pe unul care sa o satisfaca. gaseste-ti una care iti cere mai putin fiindca asta e, nu poti duce mult. nu ai folosit-o, v-ati folosit unul pe altul si a fost bine, nu mai reprosati aiurea tampenii.
desparte-te elegant de ea. zii ca relatia voastra de sex nu a mers fiindca tu esti in parte neputincios, ca sa nu zic aproape impotent. si nu te ridici la asteptarile ei.
si gaseste si tu una de 17-18, o sa iti fie mai bine.
mult succes! si lasa-te de fumat, shaorme, beuturi. si mai du-te si pe la sala.si incearca si tu sa iubesti pe cineva, nu doar sa ai o relatie sexuala si atat. implica-te intr-o relatie, invata sa o satisfaci si verbal si trupeste si sufleteste. invata.

| Hmmmm a răspuns:

Esti unul dintre putinii barbati care se plag de faptul ca iubita lor vrea sex, si asta, dupa parerea mea e de apreciat.
asa cum e de apreciat si faptul ca tu ai incercat sa o refuzi.
acum, eu, nu am o problema cu tine, din contra tin sa te sustin pentru decizia pe care ai luat-o. mi se pare una foarte buna, din moment ce ai dea`face cu o pipita imatura, care se contrazice pe ea insisi. da! in cazul asta diferenta de varsta isi spune cuvantul si crede-ma ca te inteleg.
acum, eu am o problema cu pipita.adica ea iti cere sa o faceti, ea vrea mai mereu sa o faceti, dupa care tot ea zice ca te-ai folosit de ea? and let me guess.nu a contribuit cu nimic la relatia dintre voi, in nici un fel.se simte.
uite, stiu ca e ciudat ca tohmai eu, o fata, o critic si vorbesc asa despre ea, dar din cauza fetelor ca ea mie imi e rusine ca sunt fata. din cauza fetelor ca ea sunt numita de barbati si eu c...a.si nu am sa accept niciodata asa ceva.
cauta-ti o fata normala, care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine.si aici ma refer la mentalitate si perceptie.lasa fata sa se maturizeze si sa isi gaseasca unu pe marimea ei.

| vOdK a răspuns:

Salut! cred ca ar trebui sa vb cu ea foarte serios, si sai amintesti ca ea a vrut so faceti, NU TU! asa ca.