Nu te supara, da nu stiu ce sa zic de prietena ta.eu am tot 15 ani si prietenul meu 18.si el mi-a zis ca ma iubeste si ca nu vrea altceva de la mine si sunt de acord cu el fiindca o relatie nu se bazeaza numai pe sex, ai sa te saturi de asta toata viata si la 15 ani nu esti asa de dezvoltata incat sa te apuci de relatiile sexuale.si inca ceva, bravo tie ca stii sa pretuiesti o fata avand in vedere ca ai 18 ani si ea 15.
Nu mai faceti sex. Asa e cu fiecare fata ii vezi sufletulul pana ii vezi altceva. Dupa nu mai vezi persoana ei si nu mai are nimic fascinat necucerit si te plictiseste, vrei altceva, altceva care e de fapt mereu acelasi lucru.
Nu mai fa sex poate o vei reconsidera.
Ar trebui sa ii spui in fata, prietene! Nu astepta sa te prinda cu altcineva. Ii spui pur si simplu ca tu crezi ca relatia s-a cam destramat relatia si ca acum se rezuma doar la sex. Punct. Daca e inteligenta, te va intelege. O sa planga ceva dupa tine, dar daca nu mai tii la ea, n-o arunca la gunoi, ca toti taranii! ramaneti prieteni.
Ar trebui sai explici situatia si sai reamintestica asta mai mult ea a vrut, explica-i ca nu are rost sa mai fiti impreuna daca nu mai sunt acele sentimente, deoarece asa va fi mai greu si pentru ea, poate nu o sa te inteleaga la moment fiinda la 15 ani putin altfel vezi lucrurile, dar mai tirziu te asigur ca o sa isi dea sema ca tu ai avut dreptate...Bafta!
Are dreptate "eucutine" las-o in pisici. daca nu o faceai credea altceva.acum ca ai facut-o. crede altceva. cere-i o pauza! merge de fiecare data asculta la baiatu!
Asta i-am explicat, dar ea nu intelege si mereu zice ca sa dezamagit in mine., ca ma credea altfel, ca n-am iubito.se plynge la toate fetele
Eu ca o fata vreau sa-ti spun ca da, orice fata ar crede asta dar daca ii vei spune in modu serios ca ea sa inteleaga poate ve-ti ramine prieteni doar, hmmm insa ea te poate ignora un timp oarecare... dar cu timpul daca este fetita desteapta te va intelege...