Ma bucyr pentru voi, si felicitari. multa dragoste iubire si intelegere.
... imi dai si mie un vot sau o fundita ceva?
(cum se da funda?- simplu, dai click pe chestia aia desenata in dreapta in dreptul raspunsului meu) :*
Bravoooooooo, in primul rand te felicit ca ai rezistat 18 ani fara organul prietenului.
Ii zici ca vrei sa folosesti prezervativ, sau iei anticonceptionale (mai bine ambele sa fi 100% sigura )
Daca totul merge atat de bine intre voi, de ce nu ai curajul sa ii spui simplu, fara ocolisuri ceea ce iti doresti? Oricum sunt convinsa ca nici el nu ar risca sa ramai tu insarcinata, probabil oricum nu concepe sa nu va protejati. Discutiile astea sunt perfect normale si nu e nimic rusinos in a spune ca vrei sa te protejezi. Ca sa stai fara grija, ia tu o cutie de prezervative, iar cand se intampla intamplarea, daca el nu schiteaza niciun gest ii poti da tu un prezervativ. Bravo tie ca esti suficient de matura incat sa te preocupi de mijloace contraceptive, ca vad ca mai nou TPU e plin de fete de 14-15 ani care intreaba in stanga si in dreapta daca sunt insarcinate. Succes!
Daca n-ai vb cu mama ta, cauta pe net! cum sa zici ca vrei protejat? ii simplu! protejat sau deloc! nu te risca nici macar o data.k apoi degeaba vei plange
Da nu te faci gravida .
Da-i prezervativu si la treaba,daca nu vrea si te simti incomod si nesigura, nu o fa. Explica-i ca nu-ti doresti o sarcina, vrei sa va protejati...etc.
Păi dacă te simţi pregătită răpeşte din timpul vostru şi vorbiţi despre această "problemă". Sunt sigură că nici el nu vrea să te lase gravidă. Mergeţi împreună la un magazin, cumpăraţi prezervative şi mai departe găsiţi un loc romantic pentru că prima dată trebuie sa fie ceva special, şi daţii să sune. Baftă :*
Direct.
Spune-i: Eu iti voi oferi ceea ce am mai de pret pentru ca te iubesc, vreau sa imi oferi si tu un mic cadou placerea de a ma simti in siguranta.
Sau mai e o varianta iei pastilute timp de o luna si atunci nu mai e cazul de protectie.
Personal recomand sexul ne protejat pentru prima partida, dar bine lubrefiat.
Te va durea dar ff putin.
Mult succes. Ne spui cum a fost
VA Multumesc pentru sfaturile voastre! Mau ajutat! Deci am hotarit sa-i spun in fata ca sa ne protejem! Ma inteles si afost atit de atent si grijuliu! VA multuesk!
Ma bucyr pentru voi, si felicitari. multa dragoste iubire si intelegere.
... imi dai si mie un vot sau o fundita ceva?
(cum se da funda?- simplu, dai click pe chestia aia desenata in dreapta in dreptul raspunsului meu) :*
Pai e foarte foarte simplu cumperi un prezervativ de la farmacie magazin etc si ii spui sa il puna si nu ramai gravida asta e