| alexutza222 a întrebat:

Am 18 ani si am cunoscut pe internet un barbat de 22 de ani. Am vorbit pe facebook cateva zile, iar apoi ne-am dat intalnire in oras.
Intalnirea a decurs destul de bine. Este un tip dragut. Insa nu am simtit acea chimie, atractie. Desi mi-s zis ca are 1, 80 eu cred ca are in jur de 1, 75 si era cat mine, eu avand 1, 70+un toc micut.
M-a cautat dupa 11 zile si mi-a zis tot pe facebook ca s-a simtit bine cu mine, ca am avut ce discuta, am ras, glumit, etc, dar nu a simtit acea atractie fizica. Eu i-am raspuns ca si eu am avut acelasi sentiment si l-am intrebat in finalul mesajului care e ideea mesajului lui. Asta se intampla ieri seara, iar acum inca nu am primit un raspuns...
Ce parere aveti de situatia asta?
Ce credeti despre relatiile de cuplu bazate mai mult pe prietenie decat pe atractie? Oare vom continua?

15 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Care e problema ta?! Cei cinci cm cu care „te-a mințit" sunt în statură, nu în pantaloni. Cine naiba-i sesizează?!

| RAY a răspuns:

Daca nu e atractia aia fizica mereu va fi un complex,o frustrare care in timp devine despresie din pacate, spune-i ca puteti ramane prieteni si asta e,inaltimea sa fim seriosi cum te vei simti daca are inaltimea ta? unde e protectia? daca te-a mintit cu inaltimea nu e un inceput bun,asta e cauta altul poate te va atrage,prietenia e buna sa ma intelegi daca eu din cate am observat mie mi-a placut de o fata de la prima intarnire,tu alegi ce doresti, ce crezi, nu toate fetele, baieti simt chestia aia, sa fim seriosi majoritatea ne compromitem de frica singuritati, ne atrage acele persoane rare, majoritatea nu suntem acolo, 10-20% din barbati va atrag de fapt restul compromis atat, va atrag badboys, cauta un nebunatic si te va atrage

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu se poate da un raspuns concret. Daca nu simti nicio atractie, de nicio natura nici sentimentala, nici fizica fata de persoana respectiva, probabil ca este inutila orice tentativa de relatie chiar si de incercare sau macar asa de "proba". In caz contrar ai putea incerca, deoarece cine stie ce calitati nevazute poate ascunde si nu pot fi observate la prima vedere. In timp o relatie placuta de prietenie adevarata, poate evolua, prin a se transforma pe parcurs incet incet intro dragoste adevarata. Depinde doar de tine si de ceea ce simti in acest moment. Succes

| alexutza222 explică (pentru corbulalbrosu):

Mie imi place persoana lui. E foarte simpatic, avem ce discuta, avem valori si preocupari comune. Insa nu simtim acea atractie. Ce am zis mai sus e reciproc. Deci?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru alexutza222):

In consecinta nu vei pierde nimic daca vei/veti accepta sa-ti/sa va alocati o parte din viata pentru a incerca o astfel de experienta. Doar prin incercari (uneori repetate) putem sa ne dam seama de calitatile dau defectele unei persoane. Deci te-as sfatui sa incerci chiar si daca acest experiment va reprezenta o incercare ratata, din punct devedere sentimental. Chiar si intro asemenea situatie, probabil puteti ramane in continuare buni prieteni cu amintiri placute, frumoase. Succes.

| alexutza222 explică (pentru corbulalbrosu):

Da, eu as vrea sa urmeze o a doua intalnire. Ideea e ca daca o sa vrea si el. Oare ma va chema la suc? O fi ok sa-l chem eu daca mi-a zis ca nu-l atrag?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru alexutza222):

De foarte multe ori ne vedem pusi in situatia de a fi obligati de situatia creata, sa "luptam" pentru a obtine ceea ce ne dorim cu adevarat. De asemenea este perimata ideea ca doar barbatul este cel care se cuvine sa faca primul pasul de apropiere. Daca vezi ca are tendinta de a ezita, incearca tu sa preiei initiativa insa doar pana la o anumita limita. Trebuie sa intelegi ca in orice relatie, atractia trebuie sa fie... totusi reciproca.

| Emilian65 a răspuns:

Daca intre voi nu exista chimie si atractie reciproca, eu zic sa incetati sa va mai intalmiti si sa va cautati fiecare cate un prieten adevarat.

| OldSoul a răspuns:

Nu are rostul sa va complicati relatia daca nu exista acea chimie, cel mai probabil la prima problema iesita in cale, va veti certa si despartii, deci nu prea are rost.

| UnBroken2016 a răspuns:

Pentru ca iti place sa te minti singura, sigur ca vei continua doar sa ii dai papucii peste ceva timp pentru unu mai frumos. Dupa cum ai spus si tu, nu prea iti place de cum arata chiar daca va intelegeti bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Continuati.Dragostea si atractia vin pe parcurs. Doar nu e dragoste la prima vedere.Doua persoane inteligente stiu ca la prima intalnire nu aspectul si atractia este importanta deocamdaat, ci daca sunteti pe aceeas lungime de unda ceea ce reiese ca sunteti dacaaveti ce discuta, radeti si nu stati ca mutii timp indelungat. Fiti prieteni si mai intalniti-va pana prietenia va lua foc. Insda daca el nu da niciun raspuns si nu mai doreste sa va intaniti, repsecta-i dorinta. Balta sa fie ca broaste sunt destule!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai avut mai multe asteptari, si ai fost putin dezamagita. Poate la el a fost si in cazul lui. Dati-va timp si va fi bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te lua dupa cretini, atractia apare de multe ori si dupa un timp. Daca va simtiti bine impreuna, mai incercati. Pe masura ce vei descoperi mai multe chestii interesante la el, va urma si atasamentul emotional si, eventual, atractia sexuala. Cel mai important e sa fiti pe aceeasi lungime de unda, restul vor veni de la sine. Daca nu va fi cazul, asta e, mergi mai departe. Dar daca va intelegeti ar fi pacat sa nu va dati o sansa.

| moldjxx a răspuns:

Uita de el