anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani si fac sex cu prietena de la 17 ani (protejat), dar problema e ca termin prea repede. de ce? dureaza cam in jur de 1 minut jumate

Răspuns Câştigător
| Isabela_6206 a răspuns:

Pentru ca esti la inceput si te excita mult. O sa ajungi sa ti mai mult dar dupa cateva partide. I-ati durex performa.

8 răspunsuri:
| Picasso a răspuns:

Nu te mai gandi la ceea ce ai in fata ta, uita-te pe peretzi, joaca-te. laughing orice numai sa incerci sa te relaxezi si sa iti lasi instrumentul sa isi faca treaba.la final poti participa si tu.

| LeuTz a răspuns:

Si nu te-a parasit inca?

Exercitiile kegel te pot ajuta cat de cat. http://www.askmen.ro/blogs/axisludi/index.php?postid=4444

| mdany a răspuns:

Ca esti prea excitat si ai facut prea multa laba la tineretehappy

| Isabela96 a răspuns:

Eu cred ca nu ai o atractie pentru ea si este doar o modalitate de a te face satisfacut.
Scuze ca iti spun asta dar daca vrei sa o ti mai mulc cred ca trebuie sa cauti o persoana pe care sa o iubesti.
Nu sunt in masura sa te judec dar daca chiar o iubesti poate e devina faptul ca o faci prea des sau ai probleme si trebuie sa margi la medic.

| Mihai19MaxX a răspuns:

Nu e adevarat.masturbearea e un fel de exercitiu sexual destul de bun dar mai slab calitativ decat sexul.problema sta la coordonare.cand simti ca esti aproape incearca sa mai scoti, sau sa mai faci altcv.ideea este ca trebuie sa inveti sa te controlezi.eu acum pot rezista chiar si o ora fara ejaculare si tot 18 ani am.totul depinde de coordonare.mai lucreaza cu degetul sau ca sa te mai linistesti ar fi o idee sa ii faci sex oral iubitei.va adora placerea, cu siguranta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama ca mult te mai duci...Eu cind o fac doar apuc sa ma gindesc atit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E SEX. logic e facut rapidwinking mai bine dragoste si gata tongue

| mimimaria a răspuns:

Probabil sunteti foarte excitati si de aia.Dar nu te speria pentru ca timpul creste odata cu practicarea mai deasa. Oricum profitati si de ala "un minut jumatate".pa