anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani si imi place de un baiat de 24 ani si el ma place ca vorbim mult pe mess, e foarte timid, tot ma intreaba cand ii fac pizza sau placinta.(eu fac mancare de la 14 ani)El nu are prietena si nu e vagabond. Mie pot spune ca imi place de el(dar imi place si de altcineva primul meu baiat)e frumos, dar ce o sa spune altii? diferenta de varsata? verisoara lui mi-a spus ca ma place. Daca ar fi sa umblu cu el, sa umblu? sau e prea mare diferenta? Poate unii m-ar considera profitoare, el are masina scumpa, si nu vreau sa se auda de mine altcevatongue Si baiatu pe care chiar il iubesc mult are prietena, si acesta pe care il plac nu iubesc, nu are, si ma place! Dau funda la cel care raspunde sincer si fara glume

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E mare diferenta de varsta, acum nu iti dai seama dar in viitor cand il vezi mai batran si tu vei arata bine probabil nu o sa iti mai placa de el si zic eu nu baga in seama comentarii gen: lasa ca nu e mare diferenta de varsta pentru ca sunt copii mici care nu stiu ca si varsta conteaza in relatie. Daca era cu maxim 3 ani mai mare nu se punea problema dar asa el poate sa-ti fie chiar tata. Parintii mei au 42 de ani si eu fac 21 anul asta. O sa ai parte de cineva mai de seama ta nu te speria si nu te mai atasa de persoane care au o relatie ca nu e bine.

| AlinaaAli a răspuns:

Nu mi se pare ca e diferenta mare de varsta!
daca stai sa te uiti bine, majoritatea fetelor de varsta ta au iubiti pana in 25 de ani sau poate si mai mult!
daca il placi,si stii ca nici nu e baiat rau,eu zic sa stai cu el,pentru ca rar mai gasesti in ziua de azi un baiat cuminte la varsta aia!
asa ca,da-i drumul daca il placitongue
cat despre ce o sa zica lumea, nu te stresa, ei raman cu zisu tu ramai cu prietenul tautongue

| hotshotb a răspuns:

Mie mi se pare o diferenta cam maricica de varsta.si nici nu stiu de ce sa te agiti daca ai zis ca deja iubesti un baiat. Daca il iubesti de ce sa fi cu altcineva? Ok cel pe care il iubesti are prietena dar a stiut vreodata ca il placi ca il iubesti?

| anonim_4396 explică (pentru hotshotb):

Stie ca imi place de el, tot 24 ani are,dar el sta cu ea,pentru ca ea are bani,isi permite multe. Lui ii plac banii si cu mine ce sa faca? ca nu am bani. Dar si lui i-a placut de mine,tot de mine vorbea,si venea la mine, dar dintr-o data nu mai gata. In fine, nu conteaza! mersi de parere

| hotshotb a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am stiut... daca sta pentru bani inseamna ca e o t***a(scuze pentru ca e vb de cel pe care il placi dar daca stai cu cineva pentru bani asta cred eu ca esti).Nu stiu ce sa zic. daca placi pe cineva il placi pentru ceea ce e.Adica nu te merita tongue incearca cu baiatul acesta de care zici.Cum crezi doar ca mie nu prea imi plac diferentele de varsta foarte mari big grin

| scarletjo a răspuns:

Diferenta de varsta nu este mare.Nu pleca urechea la gura lumii deoarece nu are importanta ce zice lumea. Daca el se poarta frumos cu tine asta este tot ceea ce conteaza. Poti incerca sa te apropii de el si totul vine de la sine.Conteaza sa fi tu fericita nu ceea ce spune lumea.

| anamaria06 a răspuns:

Diferenta nu e mare. conteaza mai mult parerea ta sau ce zice lumea? indiferent ce ai face lumea o sa vorbeasca. nu te baga intre doua persoane care se iubesc, nu fii tu cea care le distruge relatia. lasa-i sa-si traiasca relatia. conteaza mai putin masina sau banii, intr-o relatie e mult mai importanta comunicarea, increderea... poti merge si pe jos dar macar stii ca ai langa tine un om care te iubeste si care ar face orice pentru tine. daca baiatul care are prietena o lasa pentru tine, crezi ca pe tine nu te poate lasa pentru alta?

| Simplicity a răspuns:

Dupa parerea mea e are o virsta perfecta, daca iti place de el atunci bafta si cucerestel cu abtitudinile tale culinare)), dar nu incepe o relatie cand nu esi convinsa ca ti-au trecut sentimentele fata de fostul prieten

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc tuturor o sa ma gandesc cui sa ii dau funda, desi toti meritati, sincer! :*

| K4sZz a răspuns:

Buna! ar trebui sa iesi cu el undeva in oras la un suc dupa il duci acasa ii faci pizza sau ce vrei tu si dupa aceea faci ce simti. parerea mea este sa lafi gura lumii si sa iti asculti inima
mult noroc

| ZeroZahar a răspuns:

Nu cred ca varsta ar fi o problema. Si pe langa asta tu nu trebuie sa asculti vorbele lumii, atata timp cat tu stii cum esti si ai incedere in tine.Cat despre acel baiat pe care`l iubesti, avand in vedere ca are o alta prietena, ar fi bine sa-ti continui drumul si sa speri ca data viitoare va fi mai bine, pentru ca odata cu trecerea timpului, daca exista comunicare si intelegere intre tine si baiatul pe care placi o sa ajungi sa-l iubesti. Plus ca ai si un avantaj : faptul ca baiatul te placewinking Sfatul meu este sa incerci sa te apropii tu de el daca spui ca el este timid iar pe parcurs, poate vei ajunge sa-l iubesti. Succes happy

| sanyx a răspuns:

Pai nu e nimic gresit daca iti faci o relatie cu el. Diferenta de varsta ne o o problema. Am vazut mult mai rau si sunt sigur ca daca nu te grabesti cu maritisul vei avea experiente cu barbati mult mai in varsta. Intr-un fel e mai bine cu baieti mai maturi, macar ai ce invata de la ei. In schimb trebuie sa te hotarasti: il vrei pe baiatul care il iubesti sau pe cel care te place. Daca stii raspunsul dai drumul la actiune. Cu tipul asta cu masina dragostea poate veni si pe parcurs... Poate e mai bun decat primul. Important e sa te respecte si sa te iubeasca