Lasa-l in pace daca tu nu esti in stare sa ii oferi sex, rupe odata relatia si nu-l mai bate la cap, halele maica sfanta
Faza e ca nu il placi mult ca daca l-ai place tiar veni cheful de sex te asigur de asta, legatura intre voi e de prietenie atat nu de iubire, sfatul meu este sa-l lasi pe drumul lui ca nu il placi si te minti ca il vei place vreodata cauta un tip de care sasi placa fizic si o sa ai chef de facut sex cu el asa va pierdeti timpul ambii, nu apare nici un simptom doar o mare nevoie de sex atat pe care nu o indeplinesti asa ca omul va sta cu tine inca o vreme pana te convinge sau va merge la alta, in orice caz relatia voastra nu are o fundatie puternica, baieti la varsta lui vrea sex ceea ce si normal ca doar nu o sa se insoare la 18 ani sau cat are e o nevoie si sexul cum noi simtim nevoia asta puternic e aiurea sa stai cu una 8 luni si nimic mai poate sta? poate te iubeste si tu nu ceea ce e aiurea, tu il vei insela cu primul pe care il vei place si poate va ramane dezamagit din cauza ta, daca tu nu vrei sa faci sex lasa-l nu il mai retine ca nu-i bine
Din intrebarea ta reiese ca esti confuza in legatura cu el. Il iubesti dar parca totusi nu-l iubesti...
Nu stiu, dar pare ca astepti ceva mai bun, pana atunci il prostesti pe el, chiar daca nu o faci intentionat dar tot asta o faci.
Acum daca nu esti pregatita sa faci sex cu el e OK dar nu simti nevoia de sex e cu totul altceva, ba chiar as zice ca e o problema la varsta ta. La o varsta ca a ta abia ar trebui sa-ti stapanesti hormonii nu ca macar sa nici nu simti nevoia... banuiesc ca te-ai exprimat gresit si nu e asa si chiar daca nu o faci cu un baiat singura tot te satisfaci ca de nu atunci ai probleme mari!
Ne intoarcem la subiect, deci parerea mea e sa nu-l lasi sa faca sex cu altcineva, oricum daca nu rezista o va face fara sa stii tu si asa e mai bine caci tu daca ii dai voie acum va da dovada ca nu il iubesti destul, apoi chiar daca veti ramane impreuna mereu te va insela stiind ca 1 data ia-i dat voie.
Iar daca totusi te decizi s-o faci cu el asteapta un moment cand vei fi mai pregatita, ca daca o faci cand nu esti atunci o sa-ti para rau ca ai facut-o, cu alte cuvinte e naspa rau daca nu esti pregatita. Ce inseamna asta? Sa fi pregatita si psihic = adica sa stii ca vrei s-o faci si ce faci, si fizic = adica in acea clipa sa-l doresti macar putin, sa doresti sexul etc. Inainte de asta ar trebui sa discutati despre asta ca atunci cand ajungeti in pat nu doar s-o faca ci sa stie sa te excite la maxim inainte...
"Am auzit ca apar diferite simptome la baieti daca nu o fac"- Aşa e... o să-i cadă picioarele, mâinile şi o să se transforme într-o albină. Băăi, e nasoală rău treaba... şi apoi o să se descompună. Să-ţi fie ruşine.
Cum rămâne cu rabia?
Prea multă durere, totuşi...
Parcă şi văd că pune întrebare :
" Dacă nu fac chestii neinocente... Mă îmbolnăvesc de rabie? " ))
))))