anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani si inca nu simt nevoia de sex. e o problema in asta?
Sunt cu un baiat de 8 luni...dar inca nu ma simt pregatita sa o fac. Tin foarte mult la el si am incredere in el.dar nu cred ca il iubesc atat de mult incat sa o fac cu el pentru prima data... Ce sa fac? sad
Nu vreau sa ma despart de el.dar nici nu vreau sa aiba de suferit din cauza mea. Am auzit ca apar diferite simptome la baieti daca nu o fac. (el nu mai e virgin )
Ce parare aveti daca l-as lasa sa o faca cu alta, doar ca sa isi satisfaca nevoia. Ar fi ok?

10 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Lasa-l in pace daca tu nu esti in stare sa ii oferi sex, rupe odata relatia si nu-l mai bate la cap, halele maica sfanta

| RAY a răspuns:

Faza e ca nu il placi mult ca daca l-ai place tiar veni cheful de sex te asigur de asta, legatura intre voi e de prietenie atat nu de iubire, sfatul meu este sa-l lasi pe drumul lui ca nu il placi si te minti ca il vei place vreodata cauta un tip de care sasi placa fizic si o sa ai chef de facut sex cu el asa va pierdeti timpul ambii, nu apare nici un simptom doar o mare nevoie de sex atat pe care nu o indeplinesti asa ca omul va sta cu tine inca o vreme pana te convinge sau va merge la alta, in orice caz relatia voastra nu are o fundatie puternica, baieti la varsta lui vrea sex ceea ce si normal ca doar nu o sa se insoare la 18 ani sau cat are e o nevoie si sexul cum noi simtim nevoia asta puternic e aiurea sa stai cu una 8 luni si nimic mai poate sta? poate te iubeste si tu nu ceea ce e aiurea, tu il vei insela cu primul pe care il vei place si poate va ramane dezamagit din cauza ta, daca tu nu vrei sa faci sex lasa-l nu il mai retine ca nu-i bine

| lpavel a răspuns:

Din intrebarea ta reiese ca esti confuza in legatura cu el. Il iubesti dar parca totusi nu-l iubesti...
Nu stiu, dar pare ca astepti ceva mai bun, pana atunci il prostesti pe el, chiar daca nu o faci intentionat dar tot asta o faci.
Acum daca nu esti pregatita sa faci sex cu el e OK dar nu simti nevoia de sex e cu totul altceva, ba chiar as zice ca e o problema la varsta ta. La o varsta ca a ta abia ar trebui sa-ti stapanesti hormonii nu ca macar sa nici nu simti nevoia... banuiesc ca te-ai exprimat gresit si nu e asa si chiar daca nu o faci cu un baiat singura tot te satisfaci ca de nu atunci ai probleme mari!
Ne intoarcem la subiect, deci parerea mea e sa nu-l lasi sa faca sex cu altcineva, oricum daca nu rezista o va face fara sa stii tu si asa e mai bine caci tu daca ii dai voie acum va da dovada ca nu il iubesti destul, apoi chiar daca veti ramane impreuna mereu te va insela stiind ca 1 data ia-i dat voie.
Iar daca totusi te decizi s-o faci cu el asteapta un moment cand vei fi mai pregatita, ca daca o faci cand nu esti atunci o sa-ti para rau ca ai facut-o, cu alte cuvinte e naspa rau daca nu esti pregatita. Ce inseamna asta? Sa fi pregatita si psihic = adica sa stii ca vrei s-o faci si ce faci, si fizic = adica in acea clipa sa-l doresti macar putin, sa doresti sexul etc. Inainte de asta ar trebui sa discutati despre asta ca atunci cand ajungeti in pat nu doar s-o faca ci sa stie sa te excite la maxim inainte...

| Doub a răspuns:

"Am auzit ca apar diferite simptome la baieti daca nu o fac"- Aşa e... o să-i cadă picioarele, mâinile şi o să se transforme într-o albină. Băăi, e nasoală rău treaba... şi apoi o să se descompună. Să-ţi fie ruşine. sad

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Cum rămâne cu rabia?

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Prea multă durere, totuşi...

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Parcă şi văd că pune întrebare :
" Dacă nu fac chestii neinocente... Mă îmbolnăvesc de rabie? " laughing))

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing))))

| Ruxii1234 a răspuns:

Nu mai comenta aiurea daca nu stii ce vorbesti. du-te si canta la alta masa happy