| Gaabryeellla a întrebat:

Am 18 ani si ma simt atrasa de un barbat de 36 ani, ma gandesc mereu la el. oare de ce?

Răspuns Câştigător
| TraficantaDePupici a răspuns:

Femeie esti nebunaa!? ia-ti gandul de la el. o sa-ti faci rau singura. si raspunsul la intrebarea ta este: nu cred ca exista un rasp. sau poate exista dar in cazul asta te simti atrasa de acel barbat deoarece il placi big grin ( parerea mea e sa incerci sa-l uiti ) succesc pup :*

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pentru ca...te ai indragostit!

| neutrino a răspuns:

Scuze pentru raspuns: din prostie.

| Oana92 a răspuns:

Eu nu te judec pentru ce simti, dar te sfatuiesc sa apelezi la ajutorul unui psiholog(serios vorbind). pasiunea ta pentru un barbat ce ar putea sa-ti fie aproape tata nu e sanatoasa si are cu siguranta cauze in subconstient, probabil o relatie defectuoasa cu tatal tau sau o relatie esuata cu un baiat de varsta ta. in orice caz problema ta ar trebui rezolvata cu ajutor specializat pentru ca esti tanara si ai o viata intreaga inainte iar astfel de probleme iti pot afecta in mod ireversibil existenta. mult succes!

| Nucreeed a răspuns:

Si eu am 18 si ma simt atras de femeile mai in varsta.dar asta nu inseamna ca vreau sa fiu intr'o relatie cu ele LOL

| Stassy a răspuns:

Uite e doar o fantezie de a ta.E normal la varsta asta.
In curand va disparea.Nu'ti fa griji.

| Taiby a răspuns:

Mai bine renunta si cauta-ti un baiat de 18+++21

| ElizaSun a răspuns:

Eşti indragostită! Problema e dacă şi el te place şi dacă e casatorit.

| DonCapone a răspuns:

Mda distrugatoare de famili gasesteti si u unu mai viril

| anonim_4396 a răspuns (pentru DonCapone):

De unde ştii că acel bărbat e insurat?
Sau ai impresia că e absolut imperios ca la 36 de ani o persoană să fie deja căsătorită, cu plozi, şi nu concepi că ar putea fi...altfel?