Femeie esti nebunaa!? ia-ti gandul de la el. o sa-ti faci rau singura. si raspunsul la intrebarea ta este: nu cred ca exista un rasp. sau poate exista dar in cazul asta te simti atrasa de acel barbat deoarece il placi ( parerea mea e sa incerci sa-l uiti ) succesc pup :*
Eu nu te judec pentru ce simti, dar te sfatuiesc sa apelezi la ajutorul unui psiholog(serios vorbind). pasiunea ta pentru un barbat ce ar putea sa-ti fie aproape tata nu e sanatoasa si are cu siguranta cauze in subconstient, probabil o relatie defectuoasa cu tatal tau sau o relatie esuata cu un baiat de varsta ta. in orice caz problema ta ar trebui rezolvata cu ajutor specializat pentru ca esti tanara si ai o viata intreaga inainte iar astfel de probleme iti pot afecta in mod ireversibil existenta. mult succes!
Si eu am 18 si ma simt atras de femeile mai in varsta.dar asta nu inseamna ca vreau sa fiu intr'o relatie cu ele LOL
Uite e doar o fantezie de a ta.E normal la varsta asta.
In curand va disparea.Nu'ti fa griji.
De unde ştii că acel bărbat e insurat?
Sau ai impresia că e absolut imperios ca la 36 de ani o persoană să fie deja căsătorită, cu plozi, şi nu concepi că ar putea fi...altfel?