| ionutchiriac222 a întrebat:

Am 18 ani și n-am avut nicio relație până acum, dar nu sunt neapărat paletă la domeniul ăsta, primul sărut l-am avut, m-am mai lins și eu cu unele. Problema este că trăiesc cu un complex de inferioritate față de prietenii mei și în general de restul oamenilor de vârsta mea din cauză că n-am nicio experiență sexuală. Problema este alta, mie îmi plac fetele de vârsta mea și iarăși am o preconcepție că niciuna n-o să vrea să se pună cu mine din cauza asta, că probabil nu are nimeni chef să mă învețe pe mine. Prietenii mei mi-au sugerat să mă pun cu fete mai mici, așa cum fac ei, cu prostuțe de clasa a 8-a, a 9-a, pe care le mint, le păcălesc și fac sex cu ele. Ei merg pe principiul orice zboară este de mâncare, dar mie mi se pare că dacă mă pun cu fete foarte mici înseamnă că nu sunt capabil să-mi găsesc o parteneră de vârsta mea. Apoi apare iarăși complexul de inferioritate că fetele de vârsta mea sunt (în general, dar cu excepții) cu băieți mai mari, de 20 ani. Întrebarea mea este dacă felul meu de a gândi este corect, dacă nu, spuneți-mi unde nu, unde da. Nu e o întrebare directă, dar mai degrabă vă cer și vouă opiniile.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Prietenii tai iti dau cele mai proaste si perciuloase sfaturi, probabil pentru ca te considera prost si vor sa te vada in necaz, fiindca sexul cu o fetita minora, poate duce la inchisoare de multi ani.
Pana iti gasesti o iubita de varsta ta, foloseste-ti mana sa te autio-satisfaci, asa cum fac toti baietii si barbatii si evita sfatul prietenilor, care nu-i unul normal.

| dullcat a răspuns:

Buna.Oficial poti spune ca toti prietenii tai sunt pedofili daca profita de fete de 13-15 ani.Chiar vrei sa ajungi si tu asa? Sexul cel mai bun e de la 17-18 in sus cand corpul tau e dezvoltat complet, nu cand esti inca un copil.In locul tau mi-as cauta alte repere la capitolul sex, nu prietenii tai care cel mai probabil infloresc de numa si se lauda cand de fapt n-au facut mare branza.

Vei avea mai mult de castigat daca iti vei respecta principiile si propriul ritm, nu sa te implici in activitati sexuale doar de dragul de a te lauda in fata altora. Peste tot prin filme si seriale vezi pusti care o fac din prima, dar realitatea e mult mai aproape de ce experimentezi tu: majoritatea baietilor sunt virgini si doar un procent mic chiar s-a,, distrat". Apoi sunt cei care mint, aflandu-se de fapt fix in pozitia ta.Deci stai calm ca nu e nimic in neregula cu tine.

| StoicAnalysis a răspuns:

Modul tau de gandire e ok. Adica e josnic sa profiti de cei mai slabi in orice situatie.

| Miruna333 a răspuns:

Buna. Nu este nicio problema cu modul cum gandesti. Ba chiar esti mult peste prietenii tai, se vede ca ai avut parte de o educatie foarte buna si nu ti se pare ok sa iti bati joc de oameni. Fii mandru de acest lucru si felicita-te. Viata sexuala ne-o incepem fiecare in ritmul nostru, ai abia 18 ani, nu este ca si cand ai 48, atunci chiar ar fi fost o problema. Crede-ma, exista fete care ar avea chef sa te invete, nu esti bolnav, esti virgin, e o chestie normala. Toti au fost acolo la un moment dat si majoritatea au facut-o cu fete cu experienta. Este adevarat, in majoritatea cazurilor, fetele se uita la tipi mai mari decat ele, insa, nu in toate cazurile, sunt atatia parteneri de aceeasi varsta. Nici eu nu am fost vreodata fan persoane de varsta mea, insa, cand am cunoscut persoanele potrivite, am trecut peste acest lucru. Daca nu iti permiti terapie, poti citi carti, pe net, despre psihologie si cum sa incerci sa scapi de complexele de inferioritate, fiecare le avem si traiesc in noi, insa, conteaza si daca le hranim. O sa vezi ca, in viata, avem tendinta sa exageram multe lucruri si sa generalizam, sa facem o problema imensa care pare imposibil de rezolvat din ceva cu care putem repara. Ai incredere in tine si ofera-ti mai multa importanta tie, decat prietenilor tai. Bafta.

| ionutchiriac222 explică (pentru Miruna333):

Răspunsul tău m-a uns pe suflet... mă doare însă că nu am avut șansa până acum să întâlnesc fete ok sau să interacționez cu ele, ci doar cu copile. Mi e greu

| Miruna333 a răspuns (pentru ionutchiriac222):

Ma bucur sa aud asta. Toate la timpul lor, nu poti forta unele lucruri, ce,, nu e dat sa fie'', nu se intampla. Decat sa se intample ceva nasol, mai bine fara. Vei da peste fete ok, ai tot timpul din lume.