anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 18 ani și nu am avut un iubit până acum. Este ceva ciudat la acest lucru? Constat că e ceva în neregulă cu mine, căci nu știu ce anume caut la o persoană. Lucru cel mai important este că nu am întâlnit pe nimeni care să mă facă să-l plac mai mult de câteva zile sau să-mi rămână întipărit în minte. Tehnic vorbind, nu m-am îndrăgostit niciodată. Nu am simțit nevoia de un iubit până acum și am avut destul de mulți pretendenți, care arătau binișor. Eu pur și simplu nu-i puteam lua în seamă. Nu le suportam vrăjelile răsuflate. Mă simt ciudat printre prietenele mele. Îmi spun că sunt prea pretențioasă, pentru că sunt mereu înconjurată de băieți. Nu mă înțelegeți greșit. Îmi place compania lor, dar doar ca amici. Cine nu mă cunoaște, nu ar fi zis niciodată că nu am avut niciun iubit. Niciun prim sărut. Ba chiar, băieții din clasa mea susțin des că nu am cum să fiu virgină și probabil dacă le-aș spune că nu am avut treabă cu niciun băiat, mi-ar râde în față.

Îmi doresc o relație, doar că vreau să fie ceva autentic. Vreau să simt ceva intens. Nu vreau nimic superficial. Credeți că cer prea mult sau este OK să aștept?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu vad nimic nelalocul lui cu tine, dimpotriva, o fata normala, matura pentru varsta ei si mai intelepta decat majoritatea la 18 ani!
Nu-ti plac chestiile ieftine care sa te seduca si bufonii care sa te vrajeasca, si astepti un baiat serios de care sa te indragostesti. Lucru perfect normal!
Adevarul este ca, iubitii se fac dupa 18 ani incolo.
Inainte de 18 ani nu este decat joaca de adolescenti si eventual curiozitati, care uneori duc la regrete amarnice, cu sarcini nedorite, cu boli cu tansmitere sexuala si multe altele.
La 18 ani esti inca boboc, inca adolescenta, ca pana la 20, cam asta esti, deci, mai ai timp sa te maturizezi complet si sa-ti gasesti si pe cineva care sa-ti placa si sa te impresioneze atat de mult, incat sa te indragostesti de el.

cat priveste de ce cred ori nu baietii din clasa ta, cred ca ar trebui sa nu-i bagi in seama, cam 99% din ei gandesc cu cuculetul din pantaloni si nu vad mai departe de varful pantofului lor. Nu uita ca, baietii se dezvolta atat fizic cat si psihic, mai tarziu decat fetele, cam cu 2-3 ani, deci, or arata ei de 18 ani, dar mintea lor este undeva la 15 ani.

| mihai69 a răspuns:

E chiar foarte OK. Bravo!

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ceri ca relatia sa fie autentica si sa nu fie superficiala. Tu chiar crezi ca o asemenea relatie vine usor? Trebuie sa astepti ceva pana il vei putea cunoaste foarte bine pe viitorul norocos.

| SERIALS a răspuns:

E ceva ok

| NicoletaSimina a răspuns:

Fata mea este normal sa ti se intample asa ceva, mai ales ca tu ai specificat ca nu ai avut niciun iubit pana acum.Este timpul sa-ti faci un iubit happy Asa te vreau, sa nu raspunzi rautatilor, ei vor sa-ti atraga atentia prin aceste chestii. Apropo, nu este nicio rusine daca esti inca virgina si pana la varsta asta, eu mi-am inceput viata intima la 18 ani, lucru care este normal sa se intample cand devii adult, dar nu cand ai 15 ani (fiind minora). Incearca sa vezi lucrurile altfel, sa nu vezi numai lucrurile rele, incearca sa te acomodezi cu noua situatie. Daca acel baiat iti propune o intalnire, nu-l refuza.Tu nu pune la suflet rautatile celorlalti.Este o mandrie sa fii virgina pana la varsta asta, decat pana la 15 ani.Indicat ar fi sa-ti incepi viata intima cu cel pe care-l iubesti cu adevarat, si simti ca poti avea incredere maxima in el, si mai ales cand te simti pregatita atat psihic, cat si fizic.Indicat ar fi sa-l lasi sa te astepte, sa nu o faceti de la prima intalnire, iubirea cere rabdare si sacrificii. Daca vrea s-o faceti din prima, sau nu te asteapta pana cand tu nu vei fi pregatita sa o faci cu el, este clar ca numai pentru asta te doreste.Nu uita ca un baiat care te place cu adevarat,te cauta,te asteapta,te respecta,dar si tu trebuie sa lasi de la tine (adica,sa-l accepti asa cum este el,dar nu in cazuri extreme,de exemplu,daca este posesiv si gelos,lasa-l, sau daca te jigneste, sau daca doreste numai sexc de la tine). Sfatul meu este sa-ti faci un prieten ca sa poti cunoaste viata pe deplin, sa va bucurati de ea impreuna si sa va iubiti reciproc, pana la urma nu este o crima daca te vei saruta cu acel baiat! Sper ca te-am ajutat!

| tudorhit a răspuns:

Buna, sincer si eu sunt baiat, fac 18 ani in vara si nu am avut o iubita. Am fost cu o persoana o zi dar nu o pot numi relatie. Poti sa iti gasesti prieten si la 20 de ani, ideea este sa il iubesti. Legat de viata sexuala, as zice sa ti-o incepi dupa casatorie.Acum nu stiu daca esti o persoana religioasa sau nu, dar din cate am studiat eu sexul este un legamant.Asa ca cel mai bine este sa ai legamant doar cu un barbat daca ma intelegi. Sper ca te-am ajutat!

| anonim_4396 explică (pentru tudorhit):

Ce ar fi sa mai studiezi si tu ceva folositor? Todorhit

| tudorhit a răspuns (pentru anonim_4396):

Ceva folositor? Nu ma face sa rad! Eu nu sunt asa de patetic sa traiesc pentru placeri cum ar fi sexul. Ce invat eu este extrem de folositor.

| anonim_4396 explică (pentru tudorhit):

Nu trebuie sa traesti dupa placeri cum ar fi sexul, eu ma refeream sa traesti ca sa iti folosesti creierul.