| GaBy*YOUr*DrEaM a întrebat:

Am 18 ani si penisul meu are aproape 18 cm sunt putin complexat de marime deoarece eu am 1.90m prietena mea spune ca e bine adevaru e ca ea era virgina can am cunoscuto un sfat ceva pentru me va rog vreau sa aud ce spun si fetele daca se poate :*

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

18 cm este limita superioara a normalului, asa ca nu ai de ce sa fii complexat. Putine femei accepta pe termen lung barbati cu penisul mai mare de atat fiindca contactul sexual este dureros si neplacut. Bucura-te ca partenera ta nu te respinge din cauza asta.

13 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

E bine, amice. E in stare ''fleasca'', nu?

| carmin a răspuns:

Nu marimea conteaza.Ci ceea ce sti sa faci cu el.Cum o satisfaci etc. E bine cum il ai.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Cresti,get a life si nu te mai preocupa de astfel de prostii.bine>?

Răspuns utilizator avertizat
| sofia_1672 a răspuns:

Important nu este marimea ci sa stii ce sa faci cu el.pai daca prietena ta e multumita de tine inseamna ca e bine...succes in continuare.

| TheLoveDoctor a răspuns:

18 cm în stare fleașcă da? ca altfel ai probleme și îți recomand sa consulți un veterinar

| andrei90tm a răspuns:

Esti penibil.
nu vezi si cat de analfabet esti?
frate ne-am saturat de persoanele ca tine.
pur si simplu ce ne-ar pasa de marimea penisului tau sau faptul ca prietena ta era virgina cand ai cunoscut-o?
ideea e ca marimea nu conteaza ci modul in care o folosesti; de cate ori vrei sa ti se raspunda acelasi lucru?
vino si tu cu ceva mai serios si nu mai gandi ca un copil de 12 ani.

| andrei90tm a răspuns:

@GaBy*YOUr*DrEaM:
"nu tea intrebat nimeni cum scriu sau ce scriu nu esti obligat sa raspunzi te crezi smecher ca ai cercel in ureche sau ce? copil crescut pentru alocatie vezi de capu tau rahiticule jet si dati foc"

pe langa intrebarile stupide si faptul ca esti penibil si analfabet mai esti si prost ( fara suparare dar asta este adevarul )
cine a spus ca daca ai cercel in ureche esti "smecher"?
banuiesc ca un incult ca tine habar nu are ce este moda.
dupa dedicatiile adresate mie de mai sus banuiesc ca
chiar ai varsta de 18 ani si esti prost de mirosi ori esti un mucos de 12 - 13 - 14 ani ce nu are ce face cu timpu` liber si a mai pus intrebarea asta de o mie de ori pe o mie de site-uri diferite.

daca iti raspund mai departe inseamna ca si eu sunt un prost deci... numai bine si ia seama la o vorba: " Pana nu esti prost, destept n-ai cum sa fii"winking

| hokxd a răspuns:

@Robert te sfatuiesc sa ti-o tai ca e prea mare, dupa ce ti-ai taiat 5 cm si mai scoti 2 cm din buzunar atunci pui intrebari.

| meetmehalfway a răspuns:

Frate chiar nu conteaza marimea ci cat de activa este...

| Robert_5891 a răspuns:

Eu am 14 ani si am penisul de 17 cm... e bine cum e?straight face
Ma tem sa nu fie prea mare la varsta asta.