Să le spui că n-ai acceptat sau ce? Ești tare retardata daca ai spus da, esti abia un copil, cum sa te casatoresti.
Nu e acelasi lucru sa locuiesti cu cineva ca sa vezi cum e, sau sa te casatoresti. Daca locuiesti cu cineva si nu merge, poti sa te muti, in ceea ce priveste casatoria e mai dificil. Nu mai da tu lectii pentru ca nu ai habar. Nu am exagerat cu absolut nimic. Tu chiar esti orb si nu vezi ce probleme au adolescentii in ziua de azi? Cum are fata inel pe deget cum apar problemele si copii nedoriti.
Si da, daca ai scoala te ajuta cu mult ca altfel toti agramatii si toti cretinii ar fi directori daca nu ar exista scoala, diplome si studii. vorbesti in necunostinta de cauza. Ai o parere, ok, tine-o pentru tine.
Nu stiu ce conceptii invechite ai, dar daca doua prsoane locuiesc impreuna nu inseamna ca fata calca, spala, gateste si mai stiu eu ce naiba face. Totul se imparte la doi, atata timp cat banii sunt cheltuiti de doua persoane, doua persoane mananca din aceeasi mancare, dorm in acelasi pat, sarcinile pot fi impartite. Nu e lege ca femeia e sclava si barbatul sta pe canapea, manaca si face burta doar pentru ca asa e conceptia in ziua de azi.
Mă bucur ca mai exista si persoane care gândesc pe la întrebarea asta.
Adică mai in detaliu.
La 18 ani nu se fac propuneri in casatorie. Numai niste disperati fac asta. De ce? Fiindca cel care se gândește si propune asta (e clar ca) e constient ca te va pierde ziua urmatoare foarte usor pentru ca nimic deosebit nu va leaga si va placeti doar pentru "ochi frumosi". Erau alte vremuri acum zeci de ani...dar vad ca pana si acum merg destui cu aceleasi conceptii de desene Disney.