| AjutorNeconditionat a întrebat:

Am 18 ani si sunt cu prietenul meu de 8 luni. Eu sunt virgina și oricât de mult as vrea sa facem dragoste pentru ca ma simt pregătită din punct de vedere fizic și relația merge și ea minunat, nu pot deoarece mintea mea își creează foarte multe scenarii referitoare la o posibila sarcina! Vreau sa o facem protejat dar ma tem foarte tare ca se rupe prezervativul sau altele de acest gen și din aceasta cauza îmi e atat de frica incat nu as vrea sa o fac niciodata. Menționez ca nu doresc sa iau anticoncepționale!

17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

și dacă se rupe există pastila de a 2-a zi, sau oricum nu la orice eșec de genu automat trebuie să se și formeze sarcina. pune mâna și citește despre reproducerea umană și când o să fii informată nu o să-ți mai fie atât de mult frică

| RAY a răspuns:

Trebuie sa intelegti cateva chesti de baza
1, nu ramai gravida toata luna doar in perioada ovulatiei
2, exista perzevative, sansa sa se rupa este mica
3, exista modalitati anti sarcina moderne nu ma refer la pastile

vb cu un ginecolog, stiinta a mai evoluat sa stii, deja exista pastile pentru barbati in faza de experiment http://www.ziare.com/......ra-1555121

https://www.zanzu.de/......raceptive/

| corbulalbrosu a răspuns:

In toate cazurile in care ciclul menstrual este neregulat sau dereglat si din acest motiv determinarea perioadei fertile NU este posibila cat si in cazul invocat de tine in prezenta intrebare, femeile au posibilitatea sa cumpere si sa foloseasca testerul de fertilitate/ovulatie care functioneaza pe baza analizarii salivei prelevate zilnic de sub limba si astfel reusesc sa determine cele 2 perioade INFERTILE cat si perioada FERTILA a oricarui ciclu menstrual.
Cea mai buna metoda de determinare foarte exacta/precisa atat a PERIOADEI FERTILE cat si a ZILEI OVULATIEI se realizeaza prin folosirea unui TESTER DE OVULATIE performant care poate fi cumparat din farmacie la un pret cuprins intre 65 si 200 lei (in Romania). Testerul de fertilitate, ovulatie este de fapt un MINI MICROSCOP care poate fi folosit ZILNIC, pe o perioada de timp indelungat, de multi ani (practic nelimitat). Cu ajutorul mini-microscopului se poate testa INCONTINU (zilnic) saliva prelevata de sub limba. In prima zi in care la microscop se obsearva ca a aparut HORMONUL LUTEINIC (LH) in saliva testata, din acel moment femeia stie ca incepe sa devina fertila si in urmatoarele 5-6 zile trebuie sa se abtina de a intretine sex neprotejat, sau sa foloseasca o metoda de protectie in cazul in care va intretine contacte sexuale. In momentul in care dupa cele circa 5-6 zile DISPARE complet hormonul LH din saliva, femeia stie ca s-a terminat PERIOADA FERTILA a respectivului ciclu menstrual si ne mai fiind fertila poate sa intretina din nou sex neprotejat fara nicio teama si barbatul poate ejacula sperma in vagin la terminarea fiecarui act sexual. Exista mai multe astfel de testere
https://www.emag.ro/......DHY2J0BBM/
https://www.emag.ro/......DGVS97BBM/
https://www.primeadvertising.ro/......astra.html
,, Descrierea produsului :
Microscopul de ovulaţie OvuPred este un instrument care ajută planificarea familială. Cu ajutorul microscopului orice femeie are posibilitatea de a observa singură situaţia zilelor fertile. Astfel, ea poate examina chiar zilnic întregul său ciclu menstrual, procesul maturizării ovulului, ovulaţia, dar şi zilele nefertile. Dacă îşi doreşte un copil, va şti când este prielnic un act conjugal. Dacă din contră, scopul ei este evitarea unei sarcini, instrumentul îi va fi la fel de ajutor.
Utilizarea microscopului este simplă: placa de observaţie a microscopului se unge cu salivă sau cu secreţie cervicală recoltată din gâtul uterului, iar după 8-10 minute se examinează mostra uscată. Dacă observăm o imagine cu liniuţe, asemenea unei frunze de ferigă, înseamnă că ne aflăm într-o zi de fertilitate, iar formele nedefinite, sub forma unor mici puncte imprastiate indică zilele de nefertilitate.""
Avantajele microscopului de ovulaţie OvuPred sunt urmatoarele
-- Poate fi utilizat oriunde, oricând, de oricâte ori.
-- Este o metodă absolut naturală.
-- Nu are nici un fel de efect secundar.
-- Are o fiabilitate ridicată, de peste 98%.
Este un instrument simplu foarte usor de folosit. În afară de curăţarea plăcii de observaţie înainte de folosire, testerul nu necesită nici un fel de îngrijire.
Este comercializat împreună cu instrucţiuni clare de utilizare, si cu ilustratii cu figuri in forma de feriga
Protecţia lui este asigurată de o cutie specială.
Este cel mai economic instrument si metoda de protectie fiindca : trebuie cumpărat doar o singură dată, şi poate fi folosit o viaţă întreagă fiindca
-- Nu expiră niciodată.
-- Este un mijloc excepţional al informării şi educaţiei sexuale în familie şi în şcoală.
PONT!
Atenţie! Acest produs poate fi cumpărat şi în pachetul „ Vreau un bebe!" Sau din contra : ""Nu vreau un bebe nedorit"".
Multa sanatate!

| ywar a răspuns:

Ia unul experimentat care stie sa te dezvirgineze. Daca vrei pe la. trista comunista asta cu care esti, nu o sa stie ce sa-ti faca. Ii maore la intrare, te chinui. alea, alea. Ia unul experimentat si da-i un sut in cur astuia. Nu o sa ramai cu el, iti garantez. Te vor ponta si altii. Suna dur ce-ti spun, dar e luat din realitate. Cu cat mai multe experiente placute din punct de vedere sexual, cu atat mai bine pentru tine. Si esti la inceput! ia unul care stie ce sa faca! Foarte important.

| Marius22222222222 a răspuns:

Felicitari! Insfarsit o fata care se gandeste la o sarcina nedorita.

| Dana1999 a răspuns:

Foarte bine ca nu vrei sa iei anticonceptionale! Lasa l sa foloseasca prezervativul dar asta cand te simti tu pregatita. Dacă insista, probabil e prea disperat de sex si nu e băiatul potrivit pentru tine.

| AjutorNeconditionat explică (pentru Dana1999):

Nu a insistat niciodata

| Stefancalin1997 a răspuns (pentru Dana1999):

Au 8 luni deja împreună, înțeleg că e virgina dar totuși, cat sa aștepte și băiatul ăla? O să-și ia lumea-n cap și pleacă. Ce minte aveți unele.

| Dana1999 a răspuns (pentru Stefancalin1997):

Atat cat considera ea. Sunt băieți care așteaptă de 3 ani. Cunosc. Dacă o iubește pentru personalitatea ei si nu doar pentru fizic, atunci o va accepta
Cat despre tine băiețel, tu nu faci parte din categoria asta de bărbati.

| RAY a răspuns (pentru Dana1999):

3 ani sa astepti pentru sex incredibil, saracul baiat, faza e ca userul nu a spus ca ii este frica sau ca nu ar avea ii este frica de sarcina, nu schimbati tema

| RAY a răspuns (pentru Stefancalin1997):

Faza e asa unele nu simt atractie fizica pentru acel baiat dar asa din profit cu acel baiat pana dau de unu care sa le atraga simplu, 3 ani sa stai dupa una jesus

După numele tau de user îmi dau seama, cred, că ești născută în 99? Dacă greșesc asta e. Referitor la ce ai spus tu, din perspectiva ta de fată e ușor să spui, " atât cât considera ea", daca o lungește vreo 5-10 ani ăla ce face? O bate in cap toată ziua că nu-i da "prietena" niste veveriță? Sa fim serioși, nu spun că trebuie să insistăm când dăm de o fată virgină, e de înțeles, e prima dată și mna ii este frica, dar nici sa stau ca un prost ani de zile și la final să-mi spună că nu mai simte nimic pentru mine și chestii, timp pierdut pentru ambii. Mai gândește puțin zic și eu.

| Dana1999 a răspuns (pentru Stefancalin1997):

Ce contează anul in care m-am nascut eu?

Păi mă faci tu pe mine băiețel?

| Niceguy2019 a răspuns:

In primul rand trebuie sa fiti amandoi pregatiti psihic si sa va doriti asta impreuna, sa va iubiti si inainte si dupa actul sexual.La un moment dat trebuie sa faci si pasul asta,sper sa il faci corect si sa fi iubita cand il faci, nu te speria il legatura cu prezervativul,nu se va rupe asa repede iar daca se intampla sa ai grija sa nu ramana bucati in interior(nu vreau sa te sperii, dar se poate intampla, rar.). Si chiar daca se rupe exista pastila de dupa, dar nu te speria! Daca simti ca este momentul, fa-o! ...Sa fi iubita, dorita, fericita si satisfacuta! Cu drag!?

| andreiborsanu12333333 a răspuns:

Foloseste prezervativul si e ok

| Anonim3177 a răspuns:

Da-mi mesaj, daca esti interesata, si iti raspund la toate intrebarile acolo si te ajut. nu este nevoie sa o faceti cu prezervativ ca sa nu ramai gravida.