Pai,la 18 ani esti totusi cam tanara.Gandeste-te,ce viitor ii poti oferi acum unui copil? Abia ai terminat liceul,mai bine iti cauti o facultate,o faci si pe-aia,iti gasesti un job stabil,si dupa aceea copil. Poate prietenul tau e realist,un copil necesita multe,hainute, mancare, pempers si multe altele.Mai bine mai astepti
La 18 ani cu bebel? Eu zic ca de asta nu vrea, mai asteptati pana ce implinesti tu cel putin 21 de ani.
Dar esti sigura ca ai vrea sa-l convingi?[poate ca el are dreptate, e prea devreme.PENTRU a avea un copil trebuie sa poti multa responsabilitate pentru el,nsuhtiu daca o sa te descurci la virsta asta, mai asteapta, e prea devreme cred eu.
Peset cativa ani poti sa ai bebel (ce scump suna ) fa-ti un job stabil, bine platit, sa ai o casa sa crezi ca ai ce iti trebuie pentru al creste sper ca te-am ajutat. apropo cati ani are baiatul?
La 18 ani vrei bebe? Doamne fereste, stai cuminte fetito.Traieste-ti viata, mai ai cale lunga pana sa nasti un copil.Chiar nu ai minte? De la 25 de ani incolo ai putea sa te gandesti la asa ceva.Cu ce il cresti? Cine il creste?
Deja la 18 ani...Traieste-ti viata fetito acum cat esti tanara si poti.ca bebe poate sa vina si la 24, 25 ani.