E si diferenta asta de varsta(nu foarte mare) dar poate el vrea altceva de la viata nu distractie. incearca daca te impaci cu el sa iesiti sa va distrati.succes
Sati, stai...in primul rand tu trebuie sa fii aia suparata, ti-a violat intimitatea, te spioneaza, asa ceva nu se accepta niciodata.in al 2 lea rand stai tu linistita ca nu te va lasa, ia incearca tu sa fii putin mai demna si zi-i "daca tu nu ai incredere in mine si ti-am zis doar ca nu am nicio treaba cu acei baieti, eu nu mai pot continua cu fazele astea de gelozie cu urmaritul convorbirilor, asta vrei asta o sa se intample".si ai sa vezi tu cum se linisteste baiatu.dar asta cu spionatul e grava, auzi tu sa-ti fie rusine sa sa-i spui sa te lase in oras cu fetele? sa-ti interzica sa vb cu nu stiu ce baiat sau fata? pune-l la punct ca asta o sa degenereze in urmariri, jigniri, batai si de ce nu chiar si santaje daca are vreo poza compromitatoare cu tine.asa ca ai grija mare.nu-i mai arata ca esti disperata dupa el ca nu e bine deloc, si el e disperat dupa tine din ce ne povestesti asa ca las-o tu mai usor, nu-l mai cauta asa de des, supara-te si tu groaznic ca te spioneaza, samd