| Anomim2025 a întrebat:

Am 18 ani si sunt in clasa a 11-a. As vrea si eu sa imi fac o prietena, dar la liceu sunt pitipoance si in grupul meu de prieteni nu exista fete. Unde as putea sa cunosc si eu fete?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Peste tot gasesti panarame, cel mai bine e sa iti vezi de viata ta linistit, sa nu te iluzionezi cu fetele pentru ca ai de pierdut. Singur o duci cel mai bine in viata

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mergi la liceul de fete, stai la poarta, observi, alegi, acolo sunt numai fete.

| corbulalbrosu a răspuns:

Iti poti face o prietena dintre colegele mai putin "sexoase" poate chiar un pic mai "uratica" deoarece nu pot crede ca in liceul respectiv sau adunat/strans absolut toate fetele din oras care pot fi calificate ca fiind pitipoance. Uita-te mai atent la ele deoarece unele incearca doar sa epateze.Succes.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pai si in tot grupul nu are nici un prieten o prietena? Si aceasta prietena a lui poate are alta fata singura, vorbesti cu ei sa-si aduca ea prietena la un suc si... Sau cand vezi o fata draguta prin liceu, trebuie sa fie una, incepi sa vorbesti cu ea

| mgtow a răspuns:

Cel putin eu ma bucur ca sant singur si nu am prietena pentru ca nu sant inselat dar nici stors de bani, sa le ia naiba de jigodii. Nu au habar sa faca o ciorba, hai ca la curatenie sau calcat ma pricep bine dar in rest nu vor sa faca nimic numai bani bani. Ma apuca nervii cand ma gandesc la ele

| NameHarris a răspuns:

La cimitirhappy Esti in clasa a-11-a si tu nu sti cum sa faci sa cunosti fete laughing In cluburi pe facebook prin cunostinte in parc vara sunt o multime...