Este sigur ca lumea o sa va judece, dar nu vad de ce trebuie sa va pese de asta.De la banchet incolo, puteti fi linistiti impreuna, fara sa te intereseze parerea nimanui.Nu le-ai cerut sa te aprobe cand l-ai indragit pe profesorul tau, de ce ai nevoie acum de aprobarea lor? In afara de asta, 12 ani nici nu e o diferenta de speriat,sunt perechi in care diferenta e mult mai mare si se inteleg perfect,fara sa le pese de gura lumii.
Oricum, trebuie sa fii foarte sigura pe tine si sa stii ce vrei, cu un barbat de 30 de ani nu te poti juca, nu este un copil.Deci,hotaraste ce vrei intr-adevar si asteapta.Nu-l presa, are si el temerile lui, lasa-i spatiu si nu fa tu primul pas.Fii discreta, nu impartasi temerile tale prietenelor si, totul poate sa fie chiar mai bine decat ai sperat!
Conform legislației o femeie care are 18 ani este majoră. După ce termini liceul, ai voie să faci sex cu orișice bărbat care a împlinit sau depășit 18 ani, deci între 18 și 75 de ani. Deci inclusiv cu asta, care are 30 de ani. După ce termini liceul, și iei bacul, nu mai ești eleva lui, ci o femeie tânără, și cine și ce să zică.
Ar trebuie sa te doara-n penis de lume ! sa faci ceea ce simti si sa gandesti cu inima, nu cu mintea!
bafta multa pe viitor :*
Lumea judecă ce nu înțelege. Dacă vă iubiți eu nu văd nici o problemă într-o eventuală relație dar după terminarea liceului.
Relatiile de acest gen vor ridica mereu un semn de intrebare, dar daca tu il iubesti, si el te iubeste ar trebui sa va doara in fund de ce zice lumea.
Nu stiu ce sa zic.E o diferenta mare de varsta.Parintii tau nu vor fi de acord.Dar daca va iubiti, poate merge.nu stiu depinde de voi. Bye.
Doamne, de ce tuturor le pasa de ceea ce zice lumea?! Traieste-ti viata.
Nu are nici-o legatura relatia voastra cu gura lumii. Dupa ce termini liceul ai deja 18 ani, esti matura, stii ce vrei, si le poti intoarce barfele tuturor. Acuma depinde de tine! Succes!