Si ce-i rau in a fi virgina la 18 ani? Anormal este ca o minora sa faca sex...nu sa nu faca.
Eu am fost virgina pana la 23 de ani, pana la cadatorie si ma distrau prietenele care se scandalizau pe tema asta.Virginitatea e darul pe care l-am primit de la Creator ca sa il daruim numai partenerului de casatorie nu e pojar, varicela de care sa nu stii cum sa scapi.Viginitatea e o libertate ptetioasa, daca iti incepi viata sexuala, pe urma iti cere organismul si esti frustrata fara
Virginitatea nu mai este așa de importantă ca în evul mediu sau în societățile arhaice și tradiționale, ca un bun, pe care o dată îl pierzi. Așa că nu are rost să te compari cu prietenele tale care au trecut prin experiențe sexuale. Merită să ai un prim contact cu un partener pe care îl iubești, de la care speri o relație pe termen lung, iar nu doar ca să bifezi o chestie cu virginitatea.
Marginalizată, de cine? Pur și simplu, nu mai suporți tu gândul că ești virgină, ori mai nou, se pune câte un ecuson pe frunte cu virginii clasei/ școlii?
Când eram în liceu cam toate fetele din clasa făcuseră deja sex, unele de pe la 16 ani, apoi în primul an de facultate am descoperit ca jumătate din fete erau virgine. Concluzia mea a fost ca depinde mediul de fapt, nu era ceva general valabil. După părerea mea normal este sa faci sex după ce îți faci o relație frumoasa, nu trebuie sa te simți marginalizata, trebuie sa te accepti asa cum ești.
Sentimentul asta de marginalizare e mai degrabă închipuit
decât real. Nu-ti fa griji. Si daca cineva chiar te marginalizeaza din cauza asta e din invidie. Fetele sunt constiente ca sunt mai valoroase in ochii baietilor daca sunt mai demne de ele si nu se culca cu orice pierdut.
Asa că daca ai o problema socială cu asta e din cauza ca oamenii de invidiaza. Nu te lăsa descurajată de invidia altora si continua sa astepti baiatul potrivit. Nu exista iubire mai mare decat asta.
Virginitatea nu e nici boala sa scapi de ea si nici virtute sa faci parada de ea. Intre coardele penale si exaltatele religioase e o plaja mare de optiuni si pe undeva la mijloc e normalitatea.
Eu as spune simplu ca viriginitatea este o simpla stare biologica ce dispare atunci cand iti incepi viata sexuala. Tu esti singura care vei sti cand sa faci acest lucru.
Si ca sa incheiem intr-o nota pozitiva: nimeni nu moare virgin - viata ne f_te pe toti
Var1. Spune-le ca ai fost intr-un weekend in vacanta la munte si acolo s-a intamplat. Ai facut-o cu un baiat super, totul a fost foarte ok etc.
var2. De ce sa te simti marginalizata. wtf? E viata ta, faci ce vrei cu ea. Le spui si lor asta.
Pe de alta parte vezi sa nu astepti prea mult persoana 'potrivita'.
Sunt oarecum in aceeasi situatie si te inteleg, eu chiar sunt mai mica decat tine si este ciudat, chiar te simti "marginalizata", in sensul ca majoritatea colegelor si-au inceput deja viata sexuala si discuta despre aceste lucruri iar eu sunt pe dinafara.
Nu ai ce face, nu poti sa minti ca ai facut-o dar nici sa o faci doar ca sa fi ca ele. Concentreaza-te pe invatat ca esti clasa a 12-a si vezi la facultate ce o sa se schimbe.
Bafta!
Incearca sa te focusezi asupra studiilor tale. nu este prea okay sa ai 15-16 si sa iti incepi viata sexuala.
este un subiect sensibil si decat sa stai stresata din pricina anumitor schimbari ce ar putea sa apara dupa inceperea vietii sexuale, mai bine astepti.
nu este o rusine sa ai 18 ani si sa fii virgina. am prietene care au aproape 20 si sunt, asta pentru ca au asteptat sa aiba o relatie mai serioasa, nu doar un 1 night stand.
o sa vezi ca atunci cand vei gasi persoana potrivita care te va iubi pentru ceea ce esti, nu numai pentru sex, o sa te simti mult mai pregatita pentru pasul asta.
multa multa bafta la bac?
beausingurlamasamea întreabă: