| Noname23890276391036 a întrebat:

Am 18 ani și sunt virgina, prietenul meu vrea sa o facem, îmi puteți da un sfat dacă o sa doară?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa nu accepti sex fara PRELUDIU ca sa fii perfect umezita, relaxata si excitata.
fara preludiu facut cum trebuie sexul va fi dureros si te poate marca pe viata,
Nu uitati sa folositi PREZERVATIVUL!

| Emilian65 a răspuns:

La inceput o sa doara dar, apoi aceasta durere se va transforma in placere de neuitat.

| anonimuIl a răspuns:

Dacă știe iubitul tău cum să facă sex cu atenție nu o să fie rău pentru tine.

| Danny28 a răspuns:

De cat timp sunteti impreuna? Il cunosti bine? Nu de alta, dar poate vrea doar sa ti-o traga si dupa te lasa.

| Atlas33 a răspuns:

Sa ne spui daca te-a durut... poate povesteesti de-a fir a par sa prinda si altele experienta

| Anonimalex6996 a răspuns:

Hei. În primul rand, totul se intampla cu răbdare. Dacă o luați ușor, fata graba și cu multa atenție, v a fi o durere minima. Depinde si de fiecare om în parte, de himenul tău dacă este gros, subțire, strâmt sau elastic, de penisul lui dacă este foarte gros. Cel mai important este in primul rand sa o faci când te simti tu pregătită și când îți dorești cu adevărat. După asta, când ajungeți sa o faceți, fiți răbdători, oferiți un preludiu lung, fără graba, chiar cu niște sex oral reciproc, in asa fel încât tu sa fi destul de relaxata și umeda și el sa fie destul de răbdător și doritor de a o face pana la capat, nu sa va grăbiți sa va opriti din cauza durerii.
Mult succes

| inhalingbag a răspuns:

Pe el nu îl va durea, dar pe tine...